Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18 éves fiúknak mennyire tetszenek a kislányos, szűz, tapasztalatlan 14 éves lányok? L
Figyelt kérdés
tetszik egy 18 éves fiú és érdekelne2016. nov. 3. 02:13
1/23 anonim válasza:
Nagyon érdeklik. és gondolom te már dugni akarsz vele 14 évesen -.-..
3/23 anonim válasza:
szerintem nem tetszenek nekik, max ha érettebbnek néz ki a csaj
4/23 anonim válasza:
Nagyon,Kifejezetten az az esetük..
5/23 anonim válasza:
Én szeretek gyakorlati tapasztalatokhoz juttatni fiatalabb tapasztalni vágyó lányokat.
6/23 anonim válasza:
Semennyire. Lehet csinos és testileg érett, de szellemileg még nincs egy szinten. Egy 18 éves már vagy végzős, vagy egyetemista vagy pedig dolgozik, milyen közös témája van egy 14 éves lánnyal? Persze vannak olyan fiúk, akiknek ez jön be de többségük csak lefeküdni akar a lánnyal.
7/23 anonim válasza:
#6 szerinted egy 18 éves szinte felnőtt beszélgetni akar egy 14 éves kislánnyal?!
Meg hát!
8/23 anonim válasza:
Engem kifejezetten erdekel:) semmifele hatso szandek nem vezenyel csak olyan kis cukik es torekenyek :)
9/23 anonim válasza:
Énis szüz vok baker xD, de van 1 rosz hírem: manapság a 14 éves lányok már nem azok..
10/23 anonim válasza:
Én mindjárt 18 vagyok, és inkább az idősebbeket kedvelem. Szóval ne általánosíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!