Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18 éves fiúknak mennyire tetszenek a kislányos, szűz, tapasztalatlan 14 éves lányok? L
Csatlakozom a 12/13-hoz. Egy hónap múlva 15 vagyok, a barátom 18, és több mint féléve tökéletesen megvagyunk. Egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, észre sem vehető köztünk. Azt a feltételezést, hogy nincs közös téma, nem is értem...a nap minden percében beszélünk szinte, amikor együtt vagyunk, vagy ha akár csak telefonon. Az pedig a másik, amit az előző válaszoló is leírt, hogy nagyon sokat segít nekem a mindennapokban a tapasztaltságával. Nagyon sok dolgon Ő segített át a tanácsaival, amin már Ő is keresztül ment, és ez iszonyatosan nagy támaszt tud adni.
Meg kérdem én.. ha MINDEN 18 éves fiú, ahogy fentebb leírták csak a szexre megy, mert egy perverzz állat, aki nem tudja fékezni magát, akkor az én párom miért tud azon a véleményen lenni, hogy annyit vár rám, amennyit szeretnék? Ennyire evidens mostanában, hogy egy fiúnak egy kapcsolatban nem a szeretet kell, hanem a szex?
Úgy kurd meg hogy fájjon neki!
Ne sajnáld ők is szeretik ezt én gyakorlott vagyok ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!