Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lánynak 24 éves pasi?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, sok ez a hét év különbség vagy nem?
Működhet a dolog?
2016. dec. 30. 20:56
2/11 anonim válasza:
Pont most voltam ilyen helyzetben ...hát annyira sötét volt még az a 17 éves csaj, hogy még beszélgetni se lehetett vele normálisan.
3/11 anonim válasza:
Hat ha mukodik, es 1ikotoket sem zavarja...?
4/11 anonim válasza:
Attól függ, mit vártok egy párkapcsolattól, milyenek a rövid- és hosszútávú céljaitok. Egy 24 éves felnőtt férfi jó eséllyel már komoly kapcsolatot keres, olyasvalakit, akivel néhány éven belül összeköltözhet, akár családot alapíthat. Ha a te barátod ilyen, akkor elég nagy konfliktus elé néztek, mikor te jövőre érettségizel, aztán valószínűleg még évekig tanulsz.
5/11 anonim válasza:
Kepzelem milyen 16 eves lany lehetett az 1-es... Gondolom olyan aki mar 10 evesen kezdte es hamar raunt a kortarsaira.
6/11 anonim válasza:
Nekem 18 évesen egy 25 éves pasi jön be, úgyhogy én bízok benne, hogy 7 év korkülönbséggel is működhet :) sok sikert
18/L
7/11 anonim válasza:
24 éves vagyok, ne haragudj de a korosztályod amibe tartozol 17 évesen nincs azon a szinten mint én. Én nőre vágyok nem egy érettségi előtti kislányra aki álmodozik és halvány fogalma sincs az igazi nagybetűs életről.
9/11 anonim válasza:
Mindjárt 18 vagyok, ès már egy ève beszèlek egy most 27 èves sráccal. Egyszer nem veszekedtünk mèg, igaz, szemèlyesen mèg nem találkoztunk. De amúgy nagyon jól kijövünk egymással.
10/11 anonim válasza:
#7 nem minden 24 éves srác van azon a szinten amin te.. Mindenki más akár a 24 éveseket nézzük akár a 17 éveseket vagy akár bárkit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!