Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek is van olyan, hogy annyit gondoltok egy lányra, hogy szinte beleőrültök?
70 évesen is ez a helyzet.
Ez életem harmadik nagy szerelme.
#13-as
Nem szeretnél mesélni róla? Te vagy a lány?:)
Én szinte ugyanaz vagyok, mint #13-as. Ötödik éve, hogy megismertem egy lányt aki rögtön megtetszett, és azóta is napról napra egyre jobban... Folyamatosan ő jár a fejemben és képtelen vagyok másra gondolni. Valahol szeretném, ha tudná, de nem szabad, mert van barátja.
Nagyon jól fogalmaztál: tényleg úgy érzem, beleőrülök. Elbűvölően gyönyörű, végtelenül kedves és olyan csodálatosan táncol! Amikor csak lehet őt nézem, de ha rám pillant, elkapom a tekintetem. Félek, hogy a szemeim elárulnának. Pedig semmi nincs olyan varázslatos a világon, mint a szemei... De ahányszor egy pillanatra összeakad a tekintetünk, belül meghal bennem egy kis darab. Majd csak túlélem valahogy, csak a lelkem fog belepusztulni; már amennyi még megmaradt belőle. :(
Köszi mindenkinek!:)
Az a baj, hogy ezen nem lehet segíteni. Néha nagyon hülye dolog a szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!