Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

M.e.m_0929 kérdése:

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Az van hogy körülbelül már 2 éve tetszik egy nálam 2 ével idősebb srác, és ezt úgy terveztem hogy sosem mondom el neki. Viszont szilveszterkor eléggé berúgtam és sajnos tudat alatti állapotban le írtam neki hogy tetszik nekem. Elég jól fogadta. Elmondta hogy aranyos, kedves, és szép vagyok ami nagyon jól esett. Drágának hívott és elhivott találkozni is amire sajnos nem tudtam el menni. Aztán találkoztunk majdnem mindennap és sokat beszélgettünk de sosem jött fel a téma. Aztán meg elegeltem most egy idő után és rá írtam hogy megis mit szeretne. Azt mondta nem tudja. És most fogalmam sincs hogy e mögött a nem tudja mögött pontosan mi is állhat.

Egyébként meg nem egy csajozós típus. Szóval azt nem hiszem hogy játszana velem.

tegnap 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentél el a talira, szerintem nem akar újra beégni. Most neked kell hívnod ha akarsz valamit, vagy nézegessétek még pár hónapig egymást.
tegnap 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:
"Nem tudja" - Nem akar konkrétan válaszolni a kérdésre.
ma 00:55
 3/3 anonim ***** válasza:

A nem tudja talán annyit jelent, hogy, urambocsá, nem tudja.

Mint írtad, töketlenebb típus, talán nincs tapasztalata, azt se tudja merre van arccal előre. Ha bugyileperzselő élményre vágysz, ne tinédzser sráccal ismerkedj, velük benne van a pakliban a bénázás.

Egyébként pedig te fújtad le a legutóbbi talit, ilyenkor nálad a labda. Ha talizni akarsz vele, hívd el. Ne azt kérdezgesd mit szeretne. Ezt szavak ilyen suta emberek között nem fogják elrendezni. Akció kell. Randi. Tapi. Csók. Pirulás.

ma 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!