Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Az van hogy körülbelül már 2 éve tetszik egy nálam 2 ével idősebb srác, és ezt úgy terveztem hogy sosem mondom el neki. Viszont szilveszterkor eléggé berúgtam és sajnos tudat alatti állapotban le írtam neki hogy tetszik nekem. Elég jól fogadta. Elmondta hogy aranyos, kedves, és szép vagyok ami nagyon jól esett. Drágának hívott és elhivott találkozni is amire sajnos nem tudtam el menni. Aztán találkoztunk majdnem mindennap és sokat beszélgettünk de sosem jött fel a téma. Aztán meg elegeltem most egy idő után és rá írtam hogy megis mit szeretne. Azt mondta nem tudja. És most fogalmam sincs hogy e mögött a nem tudja mögött pontosan mi is állhat.
Egyébként meg nem egy csajozós típus. Szóval azt nem hiszem hogy játszana velem.
A nem tudja talán annyit jelent, hogy, urambocsá, nem tudja.
Mint írtad, töketlenebb típus, talán nincs tapasztalata, azt se tudja merre van arccal előre. Ha bugyileperzselő élményre vágysz, ne tinédzser sráccal ismerkedj, velük benne van a pakliban a bénázás.
Egyébként pedig te fújtad le a legutóbbi talit, ilyenkor nálad a labda. Ha talizni akarsz vele, hívd el. Ne azt kérdezgesd mit szeretne. Ezt szavak ilyen suta emberek között nem fogják elrendezni. Akció kell. Randi. Tapi. Csók. Pirulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!