Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek túl rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek túl rajta?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. 3 éve ismerem, három éve betegesen szerelmes vagyok belé Néha mutatott érdeklődést, minden okot megadott, hogy higgyem, akar tőlem valamit, de mindig azt mondta, hogy ő nem akar semmit. Amikor utoljára beszéltünk, több, mint fél éve, a fejemhez vágta, hogy csak unaloműzésre voltam jó. 2,5 évig unatkozott? Aztán most barátnője lett úgy 4 hónapja. Fáj. Minden nap gondolok rá, minden nap eszembe jut. Már annyira bánt a dolog, hogy irgalmatlan hosszú jegyzeteket írok róla, számolom a napokat, amióta nem beszélünk, és folyamatosan lenyomozok mindent, hogy láthassam, megtudhassak róla valamit. (Ezt napi szinten) Közben képbe jönnek más fiúk is, akiket hiába próbálok szeretni, mert úgyis csak rá emlékeztetnek. Ígyhát nem tudom mit kezdhetnék. Megannyiszor próbáltam továbblépni, kitöröltem az üzeneteinket, a számát, a képeket róla, de végül mindig nála lyukadok ki. Nem úgy néz ki a helyzet, hogy valaha el tudom majd felejteni.

Bármilyen tanácsot elfogadok, saját történetet, hogy hogyan léptetek ki, csak segítsen valaki!

2024. júl. 4. 08:20
 1/4 Rékaaa8 ***** válasza:
80%
Szia! Nekem regebben volt egy kapcsolatom. 2022-2023ig. Fel eves lehetett ez a kapcsolat, mikor nevezzuk adamnak, adam szakitott velem, mert hogy nem talalkozunk (tavkacsolat volt) (nem adam a neve). Ahogy mondtam szakitott velem amiatt, mert nem talalkoztam vele. Nos, igaza van, de amikor neki jo volt nekem nem. Akkor meg "kicsi voltam" es mondhatjak azt az emberek, hogy minek ennyi idoseb barat?. A valasz ra, hogy legyen valaki, aki szinten csak taplalja beled az erzeseket, es hogy boldog legyel. Fel evre ra, kaptam egy uzenetet tole, hogy vissza szeretne jonni hozzam, es hogy el cseszte. Nem valaszoltam arra az uzenetre, csak ra meg fel evre, mikor mar baratom lett (8.-an leszunk 9 honapja egyutt.) Azt mondtam neki, hogy kapcsolatban elek, es jobb mint ami vele volt. Csak keresd az uj parodat/lekitarsadat, jol gondold at kit valasztasz, majd a szived pedig diktalja ezeket. Ne az agyad iranyitson teged, hanem a szived. Ne nezd masokban ot, ne keresd ot, mert akkor lesz a legrosszabb! Nekem most csak az a bajom, hogs baratom holnap utan koltozik vissza bulgariaba, felek, hianyzoni fog... Csak szunetekben latom, ot. Nekem ez most a legnagyobb gondom.. de remelem, minnek elobb talalsz te is megoldast! ❤️
2024. júl. 4. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
11%
Ebből sosincs kiút, fogadd el. Idővel megtanulod elég mélyre temetni, vagy gyógyszerekkel / piával / egyéb narkotikumokkal enyhíteni.
2024. júl. 4. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hány éves vagy?

Én is voltam ilyen szituációban és már kissé szánalmassá és nevetségessé is tettem magamat amiatt, hogy mennyire nem tudtam tovább lépni. De teljesen normális ha ennyire nagy hatással van rád valaki, főleg ha hosszú évekig volt köztetek ez a “talán-talán nem” dolog.

A saját tapasztalatom szerint ezek az érzelmek lassan idővel el fognak halványulni de addig míg te is direkt ezzel foglalkozol és nem éled a saját életed, foglalkozol az érdeklődéseiddel akkor úgyan abba a függöségbe fogsz benne lenni vele kapcsolatban.

Az én helyzetemben is voltak barátnői de úgyan úgy az évek során voltak közöttünk az érzelmek. Nagyon nehéz ilyenkor ezt elnézni, de annyit tudsz tenni, hogy nem figyeled őket folyamatosan és elfogadod, hogy őt választotta. Emellett nagyon jó ilyen helyzetben átgondolni ennek a személynek a karakterét, hogy tisztábban lássd hogyan bánt veled és ne a cenzurázott cukormázas énjét lásd akit piedesztára emelsz és emiatt a fejedben még mindig olyan, akivel szeretnél együtt lenni.

Olyan, aki ennyi időn át nem döntötte el és beszélte meg veled az érzelmeit nem is érdemli meg, hogy utána síránkozz.

Bár szeribtem segít ha szánsz rá olyan napot, ahol kiírod magadból az érzelmeid vagy elmondod egy barátodnak/szüleidnek, ezzel elvezetve a sok fájdalmat, amit érzel. Ezek után azonban tényleg azt gondolom jobb ha kezded magad mással elfoglalni és inkább saját magadat becsülni annyira, hogy ne olyan valaki kelljen, akinek te rád nincs szüksége.

Nagyon sok személy van aki meg tud becsülni téged és szeretne, nem szabad olyanokhoz ragaszkodni, akik a minimumot sem képesek megadni; kommunikálni az érzelmeikről.

Sok siekert kívánok :) Nekem is nagyon nehéz volt de ha magadat elkezded szeretni becsülni akkor rájösz, hogy nincs is rá szükséged az életedben.

19/L

2024. júl. 6. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy el tudod felejteni, vagy te leszel idővel az év zaklatója.
2024. júl. 11. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!