Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tippek hogyan legyek túl rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek hogyan legyek túl rajta?

Figyelt kérdés
Most szakítottunk a barátommal és nagyon üresnek, magányosnak érzem magam. Azt érzem más nem kell csak ő. Tudtok tippeket adni hogyan tegyem túl magam rajta?

2020. nov. 6. 16:03
 1/5 anonim válasza:
76%

Miután kimásztál ágyadból a sok plüssállat közül akkor a barátaiddal vagy családtagjaiddal legyél hogy elvonják a figyelmet.

És most jól figyelj! A csokitól ne leszel boldogabb.

És ne legyél úgy vele hogy szar az életem meghízok/lefogyok/meg akarok halni, mert az a legrosszabb amit tehetsz és semmit nem érsz el vele.

Próbálj meg másra figyelni és tudom hogy nagyon nehéz ez az időszak de... Adjatok egy trófeát hogyha 1-2 hónap és visszamegy hozzád! Mert úgyis későn bánja meg a férfi ha ő döntött így.

És ne szomorkodj! Még vannak eszméletlen sokan akik pont egy ilyen lányra várnak :D

(Ui.: Válszolj az én kérdésemre is kérlek: miért ignorál a fiú? Névvel)

2020. nov. 6. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Mi volt a szakítás oka? Mit mondott oknak? Mennyi ideje jártatok?
2020. nov. 6. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a három mondatból nekem az jött le hogy nincs elég önértékelésed, és még (nyilván)szomorú is vagy nagyon. Írj privátban hogyha szeretnél, tudok segíteni hogy kibeszélhesd magadból a bajaid, és mondjak egy két jó tanácsot.
2020. nov. 6. 21:23
 4/5 anonim válasza:
100%

Nekem is ez a problémám, nem rég szakított velem a párom és ugyanígy érzek.

Ha van kedved beszélgethetünk, kiöntenénk a szívünket és együtt kitalálnánk hogy hogyan és mitől lenne jobb ebben a helyzetben. :)

2020. nov. 9. 09:26
 5/5 anonim válasza:
100%
Ismerem a témát. Foglalkozz mással és elmúlik, sőt még ő is másképpen gondolja majd esetleg. A lényeg, hogy kulturáltan tedd.
2020. nov. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!