Hogyan legyek "szép" és hogyan ne utáljam magam, tippek, hogy elfogadjam a külsőm?
Figyelt kérdés
Utálom magam, ahogyan kinézek, minőségtelen rövid a hajam, a körmeim le vannak töredezve a sok házimunkától és turis cuccokba járok...nem tudom hogyan lehetnék "jó" nő...utálom az egész kinézetem...sajnos anyagilag a nem tehetem meg, hogy sokat költsek magamra...32 éves vagyok, házasságban élek, egész nap csak dolgozom mert én tartom el a családunk, de nem érzem magam nőnek...2020. aug. 5. 09:22
1/3 anonim válasza:
Csernus Imre - A nő c. könyvét ajánlom
2/3 Miss Endzsi válasza:
Érd el, hogy a leggagyibb ruhában is jól érezd magad.
3/3 anonim válasza:
A turiban vannak a legjobb cuccok szerintem. Ha ápolt vagy akkor nem lehet akkora probléma. Ha nincs pénzed fodrászra akkor próbáld meg levágni magadnak valami új fazonra vagy kérj meg valakit mert ez nagyon sokat tud dobni az onbizalmon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!