Valami tippek, hogy kevésbé legyek faradékony?
Hétfőtől vasárnapig, minden napra be lettem irva dolgozni, napi 12orára.
Én nagyon fáradékony vagyok. Hiába alszok 8-10órát, 2óra elteltével olyan fáradt vagyok, hogy állva képes lennék elaludni.
Tipp, hogy ne akarjak már szerdán elaludni meló közben? (Egész nap állok)
21l

Az tényleg jó sok... megpróbàlhatod elhitetni magaddal hogy élvezed, és jókedvű vagy, az feltölt energiával.
Lehet vas hiàny, vagy d vitamin hiánya is.
Az alvásod minősége is lehet rossz..ha rendszeresen fáradtan ébressz, és nehezen kellsz ki az ágyból 8+ óra alvás után.

Homályosítsd föl a főnöködet, hogy ez heti 84 óra munka, szóval derekasan kiadja két ember munkáját. Vegyen föl még egy embert, aztán eggyel kevesebb munkanélküli, és eggyel kevesebb agyondolgoztatott ember lesz ebben a szerencsétlen országban.
Illetve akkor gyorsan oszd el a fizetésedet kettővel, és kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e így is ott dolgozni. Fogadok, hamar kiderülne, hogy kb. minimálbér körül keresnél.
Ez a szemétség ezekkel a munkáltatókkal: elvileg jó fizetést mondanak, de nem heti 40 óra munkát várnak. Ha meg visszaosztod az órabéredet, kiderül, hogy bagóért dolgoztatnak.

Írtam privát üzenetet szívesen segítek tippeket adni a saját problémámból kiindulva
23/N
#7-es. Anyám csak annyit reagált rá, hogy ő is ennyit dolgozik. 7napból 10et. 😅
Szedek minden reggel vasat kb 6éve, bár nem akar be épülni. A koffeinre meg mintha immunis lennék, semmi haszna. 😅 Volt hogy ittam energiaitalt, vagy kávét lefekvés előtt, ugyan olyan gyorsan bealudtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!