Más is szokott esténként flakonba vizelni?

És akkor a flakon ott büdösödik melletted egész este a vizelettel?Nem csinálok ilyet, ez taszító. Ez engem arra emlékeztet, amikor a kórházban az üvegbe kellett vizelnem. Vagy a mintavétel miatt, vagy azért, mert nem tudtam felkelni.
Egyébként fordulj orvoshoz, az ilyen gyakori vizelés szerintem nem normális.
Néha sörözni is szoktam sunyiban. Akkor nagyon sokat pisilek.
1.75-ös kólás üveg reggelre megtelik. Nem kepisbe meg nagyszájú üvegbe csinálom. Már olyan profi vagyok, hogy nem megy mellé. A hegyét bele kell nyomni az üvegbe és a belső falára kell célozni, így nem ad ki csobogó hangot.
A flakon nem büdösödik, rátekerem a kupakot és jó is.

Remélem tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy a vizeletben amónia van, és amikor ez ott áll a szobádban napokig, annak már van egy fajta szaga.
Nem spórolsz meg semmit, te csak egyszerűen ostoba vagy, mellette veszélyeztetted a saját egészségedet.

A papírzacskó, üvegvisszaváltás után visszatér a bili is. 😀
Mennyivel környezetbarátabb, mint háromszor tíz liter (ivó)vízzel öblíteni.
Nem úgy tűnik, hogy régen belehaltak volna, annak idején minden ágy alatt ott volt, mert a fenének sem volt kimenni a mínusz tíz-húsz fokos hidegbe (akkor még volt olyan, és nem két napig).

#5:
Csakhogy azóta már a legtöbb háztartásban van benti illemhely, nem kell kimenni a hidegbe a pottyantós árnyékszékhez. Ja, és a bilit nem lehet lezárni, a mai kor emberének meg többnyire nem áll módjában pisi/kaki szagban aludni.

Ha folyton szomjas is vagy éjszaka, akkor egy vércukor vizsgálat nem ártana.
Amúgy undorító, amit csinálsz.
A vesédnek sem jó, az alvási minőségedről már nem is beszélve. Sosem vagy kipihent, ha 2-3-szor megszakítod az alvást.

Egészséges vagyok, évente átnézetem magam, ennek ellenére én is simán felkelek éjjel 2-3 alkalommal pisilni. És ilyenkor kimegyek és hugyozok a wc-be, majd lehúzom, ahogy az normális, aki erre felébred, az felébred, aki fáradt az alszik, akinek pisilnie kell az pisil. Téged terrorban tart a családod, hogy nem szabad lehúzni éjszaka a budit, vagy mi? Egyébként konkrétan nem értem, hogy mások hogyan birják ki 6-8 órán át hogy nem pisilnek, nekem 2-3 óránként kell, ha ébren vagyok, ha alszok, mindegy.
A legigénytelenebb része a történetnek, hogy az udvarra öntöd, és aztán VISSZAVISZED A HÚGYOS PALACKODAT 50 FORINTÉRT. Ember... Csak menj el wc-re, szépen kérlek.

Mennyit iszol egy nap, utolsó?
Különben meg akkor is aggasztó, te nem alszod végig az éjszakát? Hogy bírsz fent lenni napközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!