Más is szokott esténként flakonba vizelni?
Figyelt kérdés
Egy éjszaka van hogy 3x is kell nekem. A wc messze van, át kell sétálni az egész házon. Többieket nem akarom felkelteni. Ezért a szobámban van egy flakon, amibe hugyozok. Ezzel végül is vizet is spórolok. Másnap vagy 1-2 nap múlva meg kiöntöm az udvaron. Átöblítem egy kis vízzel és megy a szelektíves zsákba (50 forint miatt).tegnap 18:43
11/15 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz barátnőt, csináld nyugodtan.
12/15 anonim 

válasza:

Én is 2x-3x-szor kimegyek éjjel pisilni. Még télen is megiszok napi kb. 5 liter folyadékot (és nem vagyok cukros).
Amúgy meg kérdező, találj már el a wc-ig, mert amit most csinálsz az baromi gusztustalan.
13/15 anonim 

válasza:

Aki aggódik amiatt, hogy mennyit iszok, meg hogy nem alszom végig az éjszakát: talán egy litert iszok meg tiszta vizből, a többit magas viztartalmú zöldségekből viszem be. Simán csak felkelek, elmegyek brunyálni, majd visszafekszek. Sokszor még villanyt sem kapcsolok hozzá.
15/15 A kérdező kommentje:
"A legigénytelenebb része a történetnek, hogy az udvarra öntöd, és aztán VISSZAVISZED A HÚGYOS PALACKODAT 50 FORINTÉRT."
Szegények vagyunk, kell az 50 forint.
ma 02:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!