Egy haverommal X-akták részeket nézünk mostanában esténként online, én most látom először a sorozatot, viszont a ma megnézett epizódtól én nagyon félek és nem merek elaludni. Mit tegyek? (25/F)
"Egy haverommal X-akták részeket nézünk mostanában esténként online, én most látom először a sorozatot, viszont a ma megnézett epizódtól én nagyon félek és nem merek elaludni. Mit tegyek? (25/F) Egész gyerekkoromban féltem ettől a sorozattól."
Akkor minek nézed????? Felnőtt emberként inkább olyan dolgokkal töltsd az idődet, ami előrébb viszi a világot!
Ilyesmi filmeket egyáltalán ne nézz, de ha valami miatt mégis """""muszáj""""", akkor max. fényes nappal.
"Felnőtt emberként inkább olyan dolgokkal töltsd az idődet, ami előrébb viszi a világot!"
Köszi, de ezt inkább meghagyom a politikusoknak. Én csak jól akarom magam érezni. have some fun :) Nem nagyon érdekel h a világ hogy merre megy, túl kicsi vagyok ehhez és túl rövid az időm, úgyhogy inkább játszom egy jót a switchen ! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!