Bekapcsoljátok a fűtést esténként ha kicsit lejjebb hűl a levegő?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 15:19
1/14 anonim válasza:
Minek? Én októberig sosem fűtöttem. Otthon nem gatyában meg bugyiban járkáltunk, hanem vékonyabb tréningben, otthoni ruhában, vékony felsőben. Ez a normális.
2/14 Metionin válasza:
Persze. Majd október végén. Ha előfordul hirtelen lehűlés nyáron, akkor előkeresek egy pulóvert.
4/14 anonim válasza:
Kérdező, te már most hőgutát kaptál? Eléggé vicces ez a kérdés így, hogy közel 40 fokos kánikula van. 25 fokban se kell megfagyni, csak öltözz fel. Sokkal olcsóbb, mint fizetni a semmiért.
5/14 anonim válasza:
Most nyáron örülök, ha este végre kicsit hűvösebb van.
6/14 anonim válasza:
??? 20 fok alá május óta nem ment a hőmérséklet, a falak meg jól felforrósodtak, szóval hiába van minden nyitva, nem hűlne 25 alá sokkal, miről beszélsz, milyen fűtés???
8/14 anonim válasza:
Neked már az agyadra ment a meleg, kérdező.
9/14 anonim válasza:
A szoba fullosan fel van melegedve, ritka a 28 fok alatti hőmérséklet. Légkondi nincs, az esti kinti hőmérséklet meg nem hűti le a házat nyitott ablaknál se... :/
10/14 anonim válasza:
Alapból nem vagyok fázós. Nekem télen is elég a 19-21 fok.
Csak késő ősszel fogom megkezdeni a fűtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!