Miért sírok esténként?
Tudom, iszonyatosan hülye kérdés, de egyszerűen nem tudom, mi bajom van.
Semmi okom nincs, ami miatt sírnom kéne, sőt. Mégis minden este, ahogy lefekszem és próbálok elaludni (ami amúgy elég könnyen megy, viszonylag gyorsan el tudok aludni, mélyen, bár nem túl pihentetően alszom) akaratlanul sírni kezdek. Kb 1-2 perc az egész. Nem csak pityergek, hanem "facsarodik a szívem", mintha valami nagy trauma ért volna. Aztán elmúlik és el tudok aludni.
Nem önsajnáltatós "nézzétekmilyenszarazéletem" kérdésnek szánom, nem azért írom, hogy sajnáljatok, egyszerűen választ, miértet keresek, kíváncsi vagyok, volt-e valakinek hasonló "problémája".
Sok a stressz az életedben?
Lehet csak így adod ki.
Könnyen lehet a stressztől. Néhány este velem is előfordult mostanában és elég feszült időszakom van most.
Az is lehet nincs kivel megbeszélned a dolgaidat, nem olyan emberek vesznek körül akikkel jól érzed magad, esetleg lehúzó a munkakörnyezeted vagy magában a környezeted is.De ezek csak tippek lehet érdemes elgondolkodni rajtuk.
"Semmi okom nincs, ami miatt sírnom kéne, "
Dehogy nincs... Ott van utána rögtön a mégis.
Én tudom miről beszélsz. Esténként elpityergem magam vidám sikeres nap ellenére is , hirtelen mély fájdalmat érzek 1-2percig aztán megnyugszom és elalszom. Sokat agyaltam rajta ez miért van. Szerintem ez valamiféle depresszió lehet csak egy finomabb változatban. Nem érzem azt, hogy hiányt szenvedek - Csodalatos férj , középosztálybeli életszinvonal, a munkám a hobbim és egészségesek vagyunk mindketten.
Talan meg a masik tipp - magambol kiindulva - a gyermekkorom.
Azt gondoltam sikeresen feldolgoztam a gyermekkorom, de valojaban csak értelemmel elfogadom.
Ez a két dolog meg nem ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!