Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha esténként azért sírok mert soha nem volt még csajom és úgy érzem nemis lesz?
Am nem értem miért törlik a válaszom amikor igazat mondok.
NEM normális. Ennyi idősen (gondolom 12-14 vagy) minecraftoznod kéne vagy kisautózni nem azon depizni h ,,jajj nincs barinőm most mi lesz"
10 év múlva ha a gyerek megtanul beszélni az lesz az első szava h brühühü ninc bajántőm... a lányok nagyrésze nem 13 hanem 3 évesen fogja elveszteni a szüzességét ha ez így megy tovább :(
Szánalmas ez a generáció.
Nem. Figyelj, gondolom fiatal vagy, egy párkapcsolat nem minden, nem ettől lesz életed. Valószínűleg van családod, barátaid, emberek, akik szeretnek, ők is boldoggá tehetnek, nem csak egy lány. :) Nem azt mondom, hogy maradj örökké egyedül, de ezért ne sírj, sok dolog van, amiért bőghetsz, de ezért ne. Menj, élj. Bizonyos szinten megértelek, nekem is vannak ilyen „Istenem, kell egy fiú az életembe, aki teljesen szerelmes belém”, de aztán megnyugszom, van más boldogság is az életben.
(Mikor kijön az inspiráló énem, bocs, ha nyálas voltam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!