Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha esténként azért sírok mert soha nem volt még csajom és úgy érzem nemis lesz?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 03:08
11/11 Thillmin válasza:
Én két részre bontanám a kérdést.
1, Az hogy téged ez ennyire bánt, az nagy fokú érzékenységre vall. Ennek rengeteg oka lehet. Szerintem az összes eddigi válaszadó, aki tudni véli ennek az okát, túl okosnak gondolja magát. Nem tudhatják. Én sem tudom. Talán túl sokra tartod a párkapcsolatokat. Talán nincs egy erős, egészséges önértékelésed. Talán veled is elhitették, hogy csak az a legény a gáton, akinek már van csaja. Talán eleve egy érzékeny személyiség vagy...
2, Az, hogy sírsz, amikor el vagy keseredve, abszolút helyénvaló és egészséges! Én nem tudok sírni, és hidd el, nagyon irigyellek azért, mert te tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!