Tippek ahhoz hogy jobb lol-os legyek? Mármint vannak olyan dolgok amiket jó betartani egy meccs során?
- NE FLAMELJ - ez az egyik legfontosabb ha magasabb szintre akarsz jutni. Ha a csapatársaid hajlamosak erre: baromságokat beszélnek, szidnak, nem építő jellegű a kommunikáció akkor a legjobb muteolni őket mivel semmi haszna nincs és csak eltereli a játékról a figyelmed. Ha trollkodnak akkor csakis a saját játékodra koncentrálj ne hagyd hogy eltereljék a figyelmed, sajnos alacsonyabb szinten gyakran előfordul hogy a saját csapatársaid is ellened vannak, fontos hogy ilyenkor csak a saját játékodra koncentrálj.
- Gondolkozz az ellenfél fejével és cselekedj aszerint.
- Ne legyél greedy azaz ne menjél bele olyan szituációba, harcokba amibe jó eséllyel meghalsz, ne bízd a szerencsére hogy túléled-e a harcot, játssz okosan.
Ha ezeket betartod akkor szinte biztos hogy sokkal magasabb szintre jutsz. :)
2-es vagyok.
Szóval lehet ezért is kapok annyi honort,hogy nyugodt maradtam,és jól bírtam a gyűrődést :D
Még egy előnye van a módszernek,nem csak én nem stresszelek,de másokat sem stresszelek,hiszen flame- részemről így kizárva.
Vagy beírod a chatbe hogy /mute all, vagy pedig megnyomod a tab-ot és ott a név mellet ki tudod egyénileg szedni a pinget, muteolhatod, meg az emote-okat is kiszedheted. :)
Bronz, silver, gold szinten szinte biztos hogy teljesen felesleges a chat mert ott szinte soha nem szoktak értelmes megnyilvánulások történni. A pinget is össze-vissza használják szóval az is felesleges :)
Az én tanácsom az, hogy tanulj meg farmolni, nem kell lcs szintű 10 cs/perc, de ha elérsz egy konstans 7-8 az jó.
A minimap-et NAGYON figyeld, szokd meg hogy 5 mp-enként rápillantasz. Az elején sokat segít, ha egy pozíciót nagyon jól megtanulsz, esetleg, one-trick-elsz egy hőst, mert ha nem azon kell gondolkodnod, hogy mit csinálj éppen akkor jobban fejlődsz. Szerintem a legfontosabb dolog, hogy mindíg tartsd észben, hogy a játék objective alapó, a kill egy dologra jó csak, míg az ellenség halott addig nektek van időtök tornyot/sárkányt/baront szedni. Nagyon sokat segít ha nézel jobb játékosokat játszani, nekem SoloRenektonOnly jött be személy szerint, de van sok jó csatorna és stream-er. LS-re mindenképp érdemes feliratkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!