Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagyon magam alatt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyon magam alatt vagyok azert ami történt köztük. Mit tegyek? Hogy legyek túl rajta?

Figyelt kérdés

A lánynak akibe nagyon szerelmes vagyok bejött egy idősebb csávó akinek a tudtára is adta ezt. Én nem örültem de nem tudtam mit tenni. Viszont azthittem nem lesz ebből semmi komoly, de most kiderült hogy lefekudtek. Hát arra számítottam hogy ez lesz a vegkimenetele de hogy ilyen sz@rul fog esni arra nem

Köszönöm, és szép estét 😔

2022. máj. 13. 00:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű válasz van rá. Fiatal vagy, engedd el. 15 évesen jöttem össze az első komoly párommal és 19 évesen szakítottunk. Tini szerelem. Elmúlik, hidd el. Azt hittem, sosem leszek túl a fájdalmon, azóta két és fél éve párkapcsolatban vagyok és másfél éve élettársam a srác. 22/n
2022. máj. 13. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!