Mit csináljak ha az osztályból mindenki ellenem fordult egy nagy félre értés miatt? Megmondtam nekik hogy félre értés történt, de úgy döntöttek hogy levegőnek néznek. Pedig pont nemrég kezdtem jól érezni magam köztük.
Most sem írtál ki.
Mert amíg a konkrét történetet részletesen nem írod le, ez a kérdés se ér semmit se.
Nem vagyok olyan jó barátkozásban, meg általában mindenki utál és megvet.
Egy lány az osztályomból felkarolt elkezdett beszélgetni, segíteni nekem az élet dolgaiban stb. Hirtelen a többiek is jóba lettek aztán velem.
Ma meg az történt hogy az egyik lány aki utálja azt a lányt aki felkarolt mondta hogy ne beszéljek vele, mert ő csak rosszat akar nekem, pletykás lotyó stb. A lány aki felkarolt ugynaezt mondta nekem hogy az osztály másik felének ne higgyek, mert ők az alattomosak. Mindenki a saját oldalára akart állaítani és én senkit nem akartam megbántani mindenkinek azt mondtam amit hallani akar. Ezt mindkét oldal megtudta és mindekét oldal elkezdett utálni!!! Mondták többet nem számíthatok semejikükre mert eljátszottam a bizalmukat.
Magyarul két szék közé estél.
Ilyen emberekkel nem is baj, ha nem barátkozol. Gyerekek vagytok még, ezért persze osztálytársaid is még gyerekesek. Hányadikos vagy? Ha végzős, akkor kibírod ezt a pár hónapot\évet még, ha meg 9-10-es, akkor barátkozz a másik évfolyammal, vagy idősebbekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!