Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha az osztályból...

Mit csináljak ha az osztályból mindenki ellenem fordult egy nagy félre értés miatt? Megmondtam nekik hogy félre értés történt, de úgy döntöttek hogy levegőnek néznek. Pedig pont nemrég kezdtem jól érezni magam köztük.

Figyelt kérdés
Úgy érzem belehal a lelkem a magányba! Nem számíthatok már senkire. Mit tegyek?

2022. febr. 3. 13:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Nyilván érhető a okok,mert nyilván ha te vagy az a tipikus mindenkit kibeszélő,más háta mögött anyázós gyerek akkor nyilván ezért utálnak meg..

Mert gondolj bele,ha mondjuk én kibeszélel téged "há,mekkora lúzer gyökér ez a gyerek" meg hogy találgatnák ki rólad hülyeséget,akkor te jogosan jönnél és vernél hasba..

más kérdés az,amikor ok nélkül oda mennek,és elkezdenek kötekedni,meg piszkálodni..

2022. febr. 3. 14:33
 12/22 A kérdező kommentje:
nem vagyok az a mindenkit kibeszélő típus pedig.
2022. febr. 3. 14:35
 13/22 A kérdező kommentje:
Utálom a kétszínű embereket csak nem veszem észre ha néha én is az vagyok.
2022. febr. 3. 14:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ezzel a megfelelési kényszerrel kezdeni kellene valamit, - amellett, hogy az osztálytársaid is tényleg elég gyerekesek - mert nagyobb csoportok esetében a szétválás, "klikkesedés" gyakori folyamat, ez még csak a gimnázium, de az emberek később is ilyenek lesznek, csak a módszerek finomodnak. Ha valaki kedves velem, azt nem támadom hátba, mert ez történik, ami. Sőt mi több, "illik" ki is állni a másikért ilyenkor.
2022. febr. 3. 14:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekelnek a vélemények.
2022. febr. 3. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:

13

Csak tudod mi az baj,ha most nem vedd magadra,de tudod mi a baj?(saját példámból veszem az példát)

Volt egy csaj általánosban,aki szívem szerint fogtam volna és agyonvertem volna,mert egy irritáló büdös @&#@c volt,rólam nem szállt le,és mindig beszólogatot...

Na,és az volt az baja,mert "júj,nem vagyok egy szép fiú,és ezért dögöltél volna meg" meg állandóan beszólogatot olyanokat hogy egyszerű ember már az nyakának ugrott volna..

2022. febr. 3. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

És az a csaj,mindent húgyot találgatot rólam.

2022. febr. 3. 14:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szeretetre vágyok ennyi."

"Engem nem érdekelnek a vélemények."

Most akkor melyik? Ha nem érdekelnek a vélemények, akkor miért "hal bele lelked a magányba"?

2022. febr. 3. 14:54
 19/22 A kérdező kommentje:
nem függ össze a kettő sztem.
2022. febr. 3. 14:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne függne össze, maga a kérdés arról szól, hogy zavar az, amit most a többiek gondolnak, ahogy vélekednek rólad. Ez az "Engem nem érdekelnek a vélemények." egy mostani, divatos szlogen "független, erős" nőknek, holott nem az a lényeg, hogy ne érdekeljen mások véleménye, hanem hogy meg tud válogatni, kinek a véleményére adsz.
2022. febr. 3. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!