Mit csináljak ha az osztályból mindenki ellenem fordult egy nagy félre értés miatt? Megmondtam nekik hogy félre értés történt, de úgy döntöttek hogy levegőnek néznek. Pedig pont nemrég kezdtem jól érezni magam köztük.
Nyilván érhető a okok,mert nyilván ha te vagy az a tipikus mindenkit kibeszélő,más háta mögött anyázós gyerek akkor nyilván ezért utálnak meg..
Mert gondolj bele,ha mondjuk én kibeszélel téged "há,mekkora lúzer gyökér ez a gyerek" meg hogy találgatnák ki rólad hülyeséget,akkor te jogosan jönnél és vernél hasba..
más kérdés az,amikor ok nélkül oda mennek,és elkezdenek kötekedni,meg piszkálodni..
13
Csak tudod mi az baj,ha most nem vedd magadra,de tudod mi a baj?(saját példámból veszem az példát)
Volt egy csaj általánosban,aki szívem szerint fogtam volna és agyonvertem volna,mert egy irritáló büdös @@c volt,rólam nem szállt le,és mindig beszólogatot...
Na,és az volt az baja,mert "júj,nem vagyok egy szép fiú,és ezért dögöltél volna meg" meg állandóan beszólogatot olyanokat hogy egyszerű ember már az nyakának ugrott volna..
16-os vagyok
És az a csaj,mindent húgyot találgatot rólam.
"Csak szeretetre vágyok ennyi."
"Engem nem érdekelnek a vélemények."
Most akkor melyik? Ha nem érdekelnek a vélemények, akkor miért "hal bele lelked a magányba"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!