Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha az osztályból...

Mit csináljak ha az osztályból mindenki ellenem fordult egy nagy félre értés miatt? Megmondtam nekik hogy félre értés történt, de úgy döntöttek hogy levegőnek néznek. Pedig pont nemrég kezdtem jól érezni magam köztük.

Figyelt kérdés
Úgy érzem belehal a lelkem a magányba! Nem számíthatok már senkire. Mit tegyek?

2022. febr. 3. 13:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
37%

✅ Én azt mondom, hogy csak 1,5...2 évet kell kibírnod.

✅ Utána egyetemen, egészen más ( ELKÉPESZTŐEN JÓ) ARCOKKAL fogsz együtt lenni !

✅ Ha nem elmondtad, hogy félreértés történt - és ennek ellenére sem hajlandóak a megértésre. Ez tényleg az ő döntésük.

♥️ Max. csak a szünetekben leszel egyedül.. Kifogod bírni. De ! A mobil ott lesz zsebedben - ( MI GYAKORISOK - ott leszünk veled a szünetekben is ! ) :D Történjen bármi ! ♥️

2022. febr. 5. 16:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Kérdező nem tanul meg kapcsolatokat építeni - nem lesz önbizalma, csak az fogja vezérelni, hogy "mindenki szeresse" - akkor az egyetemen is hasonló konfliktusokba fog keveredni, függetlenül attól, hogy ott milyen "jó arcok" vannak.

Kérdező, a való életben gyakorold a barátkozást és ne a Gyakori Kérdésekre támaszkodj, mert az hosszútávon nem old meg semmit.

2022. febr. 5. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!