Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek túl rajta ennyi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek túl rajta ennyi idő után?

Figyelt kérdés
Már két és fél éve szerelmes vagyok egy srácba. Anno még ő kezdeményezett beszélgetéseket velem, többé kevésbé össze is barátkoztunk, viszont ahogy telt az idő nagyon olyan jeleket mutatott, hogy szégyell. Fikázta a kinézetem, csomószor ignorált, meg röhögött rajtam a barátaival. De ezen kívül tényleg ő volt az, aki az egészet kezdte, és az elején még nem volt bunkó. De elért a sértegetése egy olyan szintet, amit már nem bírt ki a barátságunk. Kénytelen voltam lekoptatni, mert egyszerűen az önbecsülésemből kellett volna lejjebb adjak, hogy elviseljem amiket mond. Jó ideig nem beszéltünk, aztán egy évvel később megpróbált kibékülni, de azt is elég bunkón tette, és emiatt nem voltam hajlandó. Persze mindez nagyon fájt. Nagyon szeretem és még most is kínoz a lelkiismeretfurdalás miatta. Ki akarok vele békülni, mert humoros, intelligens és aranyos, de annyira látszik, hogy nem tisztel. Meg lehetne ezt oldani még vele valahogy? Vagy hogyan legyek túl rajta? Nagyon sokszor gondolok rá.

2021. máj. 27. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálam olyan volt, hogy a srác kezdeményzett, viccelődött velem, próbált a közelembe férkőzni, aztán beleszerettem, de amint beleszerettem onnantól ő ignorált, pedig nem tudta hogy érzek, pont ezért volt fura, hogy pont azután kezdett levegőnek nézni miután én belé szerettem. :( Borzasztóan szenvedtem, nem szólt hozzám, rám se nézett, pedig nem vesztünk össze, de nagyon más lett. Aztán egyszer bevallottam neki hogy érzek, és még neki állt feljebb, hogy mi az, hogy én belé szerettem, mert ő sose mutatta semmi jelét, hogy lenne esélyem nála. :( Pedig ő közeledett felém az elején, ő kereste a társaságom, de én voltam a hülye, aki nagyon félreértett valamit.

Persze azért vannak különbségek a történetünkben, de az hasonló, hogy aki érdeklődött irántunk azt egyik napról a másikra már nem érdekeljük.

Találsz másik fiút, aki ennyire nem becsül amiatt nem éri meg szomorkodni. Én is sokáig szomorkodtam azután az idióta után akibe én beleszerettem, szóval tudom, hogy hiába tudod, hogy nem hozzád való és nem érdemel meg, akkor is szereted. :/ De túl leszel rajta, én is már teljesen túl vagyok rajta, ősszel lesz 2 éve ennek nálam, egyáltalán nem hiányzik már, kicsit sem, találtam nála sokkal rendesebb fiúkat, akiknek én is szimpatikus vagyok és nem csak ők nekem. :)

Szóval nyugi, rengeteg srác van még. És most még nem akarsz mást, de idővel túl leszel rajta. Csak ismerkedj másokkal és kitartást! :)

2021. máj. 27. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tisztel akkor mi a f..ér szereted? Aki egy köcsög velem azzal alapból nem fogok szimpatizálni,lehet rosszul vagy összekötve,és nálad a "menj a p..ba" a szeretlek csak egy példa volt...vannak ilyen nők.
2021. máj. 27. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Helyesen tetted, hogy megszakítottad vele a kapcsolatot. Azt viszont nem tennéd helyesen, ha megint hagynád, hogy megalázzon, bántson, kiröhögjön. Mit képzel magáról, ki a franc ő?!

Te meg tiszteld meg magadat annyival most is, hogy nem hagyod, hogy így beléd tapossanak. Nem szolgáltál rá

2021. máj. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!