Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért dobott? Hogyan legyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dobott? Hogyan legyek túl rajta?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel kb 1 hónapja randizok, eddig úgy láttam tetszem neki, mert ő mondta mindig hogy találkozzunk. Szóvál pár napja voltam náluk először és bemutatott az anyjának. Minden jól ment, filmet néztünk, beszélgettük. Aztán másnap már valahogy nem írt. Mondtam neki mondja meg ha nem akar velem beszélni és azt mondta rájött nem akar komoly kapcsolatot. De szerintem nem erről van szó, mert erre nem egyik napról a másikra jön rá az ember. Lehet van egy másik lány a dologban? És hogyan lépjek túl rajta?
2018. dec. 8. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van másik lány is...

ebben az esetben legyél boldog, hogy nem játszik "annyit" az érzéseiddel.

Ha dobott, engedd el. Próbáld meg levonni róla a figyelmed. Hobbyk, pl zene, rajzolás stb... nagyon sokat segítenek.

2018. dec. 8. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt csak a srác tudja, hogy miért dobott, mi csak tippelni tudnánk, de az nem lenne hiteles. Gondolj arra, hogy nem érdemelt meg téged, fogalma sincs róla mit veszitesz, te pedig boldog leszel valakivel, aki őszintén fog szeretni. Állj így a dologhoz, ne foglalkozz a múlttal :)
2018. dec. 8. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2018. dec. 8. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet beijedt egy jó csajtól ;)
2018. dec. 9. 11:09
 5/5 PestisPesta ***** válasza:
Hogy van e egy másik lány a dologban ? Te enyite vak vagy ? Az anyára nem is gondoltál ?
2018. dec. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!