Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kezdeményezzek a fiú íránt aki tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik a suliban (évfolyamtársak vagyunk) pár hónapja bekövetett engen istagramon a nyilvános fiókján emelett suliban beszéltünk egy pár szót úgy érzem hogy én is tetszem neki. Ugye mint ahogy előbb említettem instagarmon bekövetett de csak a nyilvános fiókján és van neki egy privát fiókja ahol már bejegyzései vannak kint inkább ott csak közelei isnerősők követtik és hát mi egyátalán nem vagyunk olyan viszonyban. Szerintetek mit kéne tegyek? Bekövessem őt a privát fiókján? Nyilván ő döntése higy el e fogadja a kérésemet viszont ha nem utána nagyon kínos lesz szerintem. Higy szokás ezt csinálni mármint neki kéne bekövetnie engem azon az oldalon vagy hogy? Kérlek segítsetek! (Tisztában vagyok hogy nem ez az elét legnagyobb problémája viszont hátha tudnátok segíteni) előre köszönöm a normális válaszokat!♡♡tegnap 21:28
1/5 anonim válasza:
Hát figyelj, fiúként mondom, hogy néha akkora tökorrúak vagyunk, hogy nem esik le nekünk, ha egy lány "jelzi", hogy tetszünk neki, úgyhogy szerintem hajrá, nincs ebben semmi szégyen.
2/5 anonim válasza:
Én is teljesen egyet értek az előttem lévő válaszadóval. Sokszor nem vesszük ezeket a jelzéseket és a direkt szó, cselekedet kell ahhoz, hogy "vegyük" a lapot. Emiatt azt javaslom, hogy menj oda hozzá, mond el beki, hogy ő tetszik neked és beszéld meg vele ezt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
tegnap 22:33
4/5 anonim válasza:
Te is kimutathatod, vagy adhatod jelét, persze!
5/5 anonim válasza:
Én egyenlőre a privát oldalát szerintem nem követném be, mondjuk én azért eléggé félős vagyok ilyen helyzetekben :D
Te tudod, milyen viszonyban vagytok, beköveted e vagy nem. Viszont suliban ha tudsz, mindenképpen próbálj felé kicsit közeledni, ha van rá esély, ha nem, akkor próbálj keríteni rá, vagy csak összefutni, kérdezni tőle valamit szünetben.
Mindenkeppen írj majd, hogy mi a helyzet! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!