Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Fog kezdeményezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Fog kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Egy uj suliba kerültem és az első pár hétbe jelezte felém hogy tetszek neki,feltünősködik előttem ,próbálja felhívni magára a figyelmemet. Ezt már egy jó ideje csinálja. Mikor ott álltam a büfénél ő hirtelen oda jött közvetlen mellém. Mikor jött velem szemben fel húzta a pólóját hogy lássam a hasát. Csak az a baj mikor én rá nézek el kapja a tekintetét

okt. 27. 12:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Mármint srácról van szó,csak nem fejtettem ki annyira
okt. 27. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Ha a nadrágját húzza le azt veheted kezdeményezésnek.
okt. 27. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy fog. Annyi lehetősége lett volna, de csak gyerekeskedett.
okt. 27. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
Azt akarja, hogy te kezdeményezz. Ami szerintem nagyon kisfiús dolog, mégis csak neki kéne kezdeményeznie, viszont lehet, hogy azt hiszi ő ezzel már kezdeményezett és most rajtad a sor. Ne csinálj sztem semmit, várd ki hátha lesz bátorsága kinyitni a száját is.
okt. 28. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!