Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Nem tudom hogy ezek most mik és hogy mit csináljak
Na szóval az van ,hogy nem is tudom hol kezdjem...
Nah kezdem itt: Amikor megyek hazafelé zenwdéből és az út másik felén áll egy lány (ez már többször megtörtént több lánnyal) és én ránézek ő meg bámul rám aztán amikor elsétáltunk a zebrán egymás mellett a földet nézte és nem nézett rám egyik kezével a másik kezének a karját fogta. (És ez most így mi, ennyire ronda lennék vagy mi ez?)
Nah itt a második:
Hittanon van egy csaj aki így engem néz szóval van egy papír a kezében és így néha rámnéz amikor ránézek gyorsan elnéz. És így egész hittanon a szemem sarkából azt veszem észre hogy rámnéz majd elnéz majd rámnéz majd elnéz és így tovább. Amikor kijöttem az egyik szobából ahol van a gyónás mentem a helyemre és a szemembe nézett én is az övébe. (Amúgy szimpatikus csak egy évvel fiatalabb nálam és nagyon szép, bejön nekem (az nem kifejezés :D .) De észrevettem hogy más csajok is így a szemembe néznek (azok nem annyira tetszenek velük nem próbáltam szem kontaktust létrehozni).
Aztán ilyen is volt:
Az osztályomban az egyik lány (az egész alsóban kezdődött ahol jó sokáig padtársak voltunk) 2 évig kb. (3.-4. osztályig). Nagyon jóban lettünk (akkor) aztán jött az 5. osztály és akkor már nem ültünk együtt na de na de itt jön a furcsaság ,hogy néha úgy beletúr a hajamba, jaj meg ezt ezt ha halljátok hát fú egyszer enyhén megütötte a seggemet (igen 😂) és azt mondta így viccesen jó kedvel hogy véletlen volt. Jó tudom mielőtt ledebileztek vagy valami el kell hogy mondjam hogy eddig egy másik csajba voltam beleesve és nem vettem észre a körülöttem lévőket.
Na és most nem tudom hogy mit csináljak és hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!