Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha van egy lány akibe belezúgtam és nem tudom kiverni a fejemből?
Csak az a lány akibe én belezúgtam Amerikába él és egy gyereksztár, így esélyem se lenne nála mivel a közösségi oldalain napont több ezrez, több tízezren írkálnak neki
Mit lehet tenni ilyen szituban?
Jaj ne a fejemből verjem ki :D (amúgy kiszoktam hamár írtátok :D)
Tudom, hogy ez túl ilyen drámai meg plátói stb, de hiába nem nézegetem a képeit [amúgy filmben/sorozatokban szerel(t)], hiába nem nézem a sorozatait/filmeit nem múlik semmi és emiatt olyan rossz napjaim vannak, olyan semmihez sincs kedvem,tudjátok ez a tipik amikor szerelmes vagy és ha nem lehetsz vele élni sincs kedved, na hát ez van nálam is :D
Amúgy pedig köszönöm a segítő válaszokat :-)
Ha nem jojo siwa az akkor oké. De nem is ismered ergo nem lehetsz belé szerelmes.
De ha ő az akkor sürgősen keress fel pszichiátert mert nálam is rosszabb vagy pedig engem elmebetegként emlegetnek :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!