Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjam meg egy fiúnak, hogy tetszik?
Van a sulimba egy srác, aki eléggé megtetszett. (Pár szót már beszéltünk, de az nagyon kevés volt) és meg szeretném írni neki, hogy tetszik és szeretném megismerni. Ti ezt hogy fogalmaznátok meg, hogy ne legyen gáz? Amúgy nem mindig látom az iskolában, viszont tök sok szemkontaktusunk volt de nem vagyok biztos benne, hogy esetleg én tetszenék-e neki vagy hogy szeretne-e kapcsolatot. Félek, hogy visszautasít
16L
Amúgy mitől félsz mi a legrosszabb ami történhet?
Gondold végig lehet te is tetszel neki,lehet a férjed lesz...😉
Merj rá írni
Írj rá most este valahol
[Este a legkedvesebbek, legőszintébbek az emberek]
Gondolj arra lehet hogy egy masik lány hamarabb ír rá és hétfőn már csókolózni latod őket, legyél te a leggyorsabb
Ez a kamu insta nagyon szar ötlet!
A rendes instáddal írj rá!
Lehet hogy te tetszel neki erre ráírsz egy másik profillal és ki offol
#6: holnap este fogok ráírni, de nagyon félek :'D
#7: elmondanám neki, hogy az kamu insta és hogy csak azért csináltam mert nem merem elösször felfedni magam, de szerintem így is sejtené, hogy ki vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!