Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak miért tetszik, ha egy fiúnak ecsethaja van?
Mert lehet vele festeni :D
amúgy szerintem ez személyfüggő valakinek tetszik valakinek nem, valakinek jól ez a haj valakinek nem, ennyi.
A legtöbb férfinek jól áll. Nekem is bejön, ha nem is az ecset, de az oldalt rövid, felül kicsit hosszabb típus. Nem tudom, ez így férfiasabb és dögösebb a szemembem, mint ami mindenhol ugyanolyan hosszú vagy mint ami vállig ér.
Nektek meg az tetszik, ha egy nő haja leér váll alá, akár könyékig. Szinte nem is ismerek férfit, akinek ne a hosszú hajú, frufru nélküli nők jönnének be.
Az ecsethaj alatt arra gondolsz, hogy oldalt rövid, felül hosszabb? Szerintem nagyon jól tud kinézni, ha igényesen van kivitelezve, pl:
Én még az életben nem láttam 18 év felettit ecset hajjal (de még 16 felettit sem sokat)
Ez tuti felnőtt kérdés?
Mi az az ecsethaj?
Amúgy nőknek az tetszik, ha még van hajad. sok nő szereti a férfi hajat. Persze ettől még jól kell kinézned in general, önmagában ez még kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!