Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak miért tetszik, ha egy fiúnak ecsethaja van?
10: szerintem 12-14, nagyon max 16 éves korig teljesen vállalható, hogy valaki keresi a stílusát (az meg egy másik kérdés, hogy az összes tini az egyéni stílus keresésének jegyében pont ugyanúgy öltözik, pont ugyanazt a hajat viseli, mert ugye ő egyéniség ;))
16 felett viszont teljesen egyetértek veled, aki ezzel járkál, azzal komoly gondok vannak, egy felnőtt nő pedig aki erre bukik... nos, valaki a lakótelepi csücsörítős-ribirendszámosra is bukik, szóval ki vagyok én, hogy ítélkezzek? :)
"ezt inkább értelmi fogyatékos hajnak kéne hívni"
Tudod, hogy van az. Az ecsetnek/pemzlinek sem az intelligens az állandó jelzője (pedig még mosóporból és tisztasági betétből is van intelligens, na de ecsetből? :)
A 444 cikkben szereplőről se épp a zseni szó jut az eszembe, ha ránézek, legyen akármilyen haja. Az már csak az értelmi szintjének egyfajta manifesztációja.
Amúgy nekem ez jut róla az eszembe (1990-es "hülyegyerek" vígjáték):
19: itt a "népszerű haverod" a kulcsmondat. Minden egyetemi évfolyamon (előtte a gimiben, később a felnőtt életben) van 2-3 pasas, aki kb azt is megengedheti magának, hogy kb a nő szájába vizeljen, és ez sem tántorítja el a csajokat attól, hogy újabb és újabb hullámokban jelentkezzenek nála. Ők azok, akik hangosan kitárgyalják, hogy szőrös volt a csaj, és dobják, de hidd el, nem lett volna az, akkor talál mást (tudod, nyuszika és a sapka esete).
A maradék férfi meg nagyon nem ez a kategória, sőt! nem is tud ez lenni, mert nem jelentkeznek a potenciális csajok tömött sorokban, így marad a normális párkapcsolatban szexelés, nem dobják a csajt minden hülyeségért.
Valami miatt a nők mégis az alapján a 2-3 pasas alapján ítélik meg az összes többit.
Sőt! sok esetben észre sem veszik, hogy van más is.
Ennek vajon mi az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!