Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írjam meg egy fiúnak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjam meg egy fiúnak, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Van a sulimba egy srác, aki eléggé megtetszett. (Pár szót már beszéltünk, de az nagyon kevés volt) és meg szeretném írni neki, hogy tetszik és szeretném megismerni. Ti ezt hogy fogalmaznátok meg, hogy ne legyen gáz? Amúgy nem mindig látom az iskolában, viszont tök sok szemkontaktusunk volt de nem vagyok biztos benne, hogy esetleg én tetszenék-e neki vagy hogy szeretne-e kapcsolatot. Félek, hogy visszautasít

16L

febr. 17. 21:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
#17 hülye vagy vagy hülye vagy?
febr. 18. 14:02
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
A kamuprofil offos, egyébként kitalálsz bármit, mit tudom én pl mondjauk ezt meg azt hallottad róla igaz-e vagy hogy jó pl matekban( vagy bármi más) tudna e segíteni, stb... Ne írj olyat hogy szia tetszel mert akkor trollnak is nézeht ismerkedjetek meg, aztán akár egy hét után írhatod is neki csak fulll idegenként írd neki hogy teszik
febr. 18. 14:05
 23/37 A kérdező kommentje:

ez lenne az üzenet:

"sziaa

Kamu fiokrol írok, mert az eredetiről nem nagyon merek egyenlőre

De csak annyit szerettem volna mondani, hogy szimpatikus vagy és szeretnélek megismerni"

Ez így még mindig offos?

Meg odaírhatom, hogy egy suliba járunk, és találkoztunk is már, csak félek hogy ebből rájön hogy én vagyok az D:

febr. 18. 14:38
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Saját magamból kiindulva nagy az esély hogy haverjaim trollkodnak. De ha nagyon nem mersz akkor úgy csináld hogy fel tud kelteni az érdeklődését, mert alapból azt se tudja hogy ki vagy, de ink ne kamuprofillal. Most ha valaki rádírna azzal módszerrel mint te mit gondolnál?
febr. 18. 14:45
 25/37 A kérdező kommentje:

#24 jó, valszeg én is ezt hinném :/

De a szemezésen kívül nem tudok többet tenni sajna

febr. 18. 14:49
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként mi vesztenivalód van?Nem vagytok barátok se semmi. Ha jól reagál lesz egy fiúd, ha nem akkor legalább már nem kell agyalnod ezen és túl vagy ezen
febr. 18. 14:54
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Aki mer az nyer. Ha ráírsz rendes profillal és legrosszab esetben ha nemet is mond, max pár hét, hónapig bánod. De ha kamuprofilról és nem vesz komolyan, vagy nem írsz rá rendesről, hát azt több ifeig fogod bánni.
febr. 18. 15:05
 28/37 A kérdező kommentje:

#26,27 igazatok van :)

Ma elküldöm neki a terv szerint az üzenetet, aztán ha nem veszi komolyan akkor rendes profillal elmagyarázom neki az egészet, hogy én voltam az és tényleg szeretném megismerni.

febr. 18. 15:11
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 5 ember leírta neked, hogy mennyire rossz ötlet kamuprofilról írni, de te mégis ezt csinálod. Szándékosan rontod a saját esélyeidet?
febr. 18. 15:12
 30/37 A kérdező kommentje:
#29 jó lehet, de veszteni valóm tényleg nincsen. Ha nem válaszol akkor nem válaszol, akkor majd kitalálok valami jobb ötletet. Mivel nem az osztálytársam/évfolyamtársam így nincs annyi lehetőségem hogy beszéljek vele, sőt kb semmi
febr. 18. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!