Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik valaki de nem tudom eldönteni hogy én is tetszem e neki szerintetek igen vagy nem?
A nyáron ismerkedtünk meg egy sulis táborban ahol ilyen csoport munkában kellett dolgozni és csoport társak voltunk (?)
Ha épp hozzámbeszélt vagy én hozzá akkor mindig nekem kellet a hosszúra nyúlt szemkontaktust megszakítani ez végig így volt a sulis táborban ami 5 napos volt(?)
Aztán a suliban nem találkozunk mert 2-vel felettem jár de ha véletlenül összefutunk a folyosón nem köszönünk egymásnak csak egymásra nézünk úgymond mindig egymást keressük a szemünkkel (legalább is az én részemről) az övéről nem tudom(?)
Nem rég vettem a bátorságot és rá írtam de egy 1 óráig tartó ilyen egymást kifaggató kérdések után elköszöntünk egymástól?
Másnap rá írtam és azt hittem hogy ismét elbeszélgetünk de lerázott azzal a dumaval hogy épp pihen??
Utánna is rá írtam és ismét ugyancsak nem beszélt velem mert„pihen“
Nem tudom hogy hogy áljak ehez a dologhoz hozzá?
Légyszi segítsetek
Mit csináljak?
(A zárójelbe tett kérdő jelekkel ne foglalkozzatok csak így fogadja el őket)
Ő sehogy sem áll. Még éretlen, hogy kezdeményezzen.
Felejtsd el.
"utána" "ehhez" - helyesen. Javaslom, inkább ezekre helyezz nagyobb hangsúlyt, hogy megtanulsz helyesen írni, semmint bele akarsz látni olyanokba jelentést, amiben semmi nincs.
Hidd el, sokkal magasabb polcról is meríthetsz, és ezt a tipikus női fondorlatos taktikázást, játszmázást is háttérbe szoríthatod, ha helyesen és választékosan fejezed ki magad.
Szóval röviden: nem gondolom, hogy komolyabban érdekelnéd őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!