Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik valaki de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik valaki de nem tudom eldönteni hogy én is tetszem e neki szerintetek igen vagy nem?

Figyelt kérdés

A nyáron ismerkedtünk meg egy sulis táborban ahol ilyen csoport munkában kellett dolgozni és csoport társak voltunk (?)

Ha épp hozzámbeszélt vagy én hozzá akkor mindig nekem kellet a hosszúra nyúlt szemkontaktust megszakítani ez végig így volt a sulis táborban ami 5 napos volt(?)

Aztán a suliban nem találkozunk mert 2-vel felettem jár de ha véletlenül összefutunk a folyosón nem köszönünk egymásnak csak egymásra nézünk úgymond mindig egymást keressük a szemünkkel (legalább is az én részemről) az övéről nem tudom(?)

Nem rég vettem a bátorságot és rá írtam de egy 1 óráig tartó ilyen egymást kifaggató kérdések után elköszöntünk egymástól?

Másnap rá írtam és azt hittem hogy ismét elbeszélgetünk de lerázott azzal a dumaval hogy épp pihen??

Utánna is rá írtam és ismét ugyancsak nem beszélt velem mert„pihen“

Nem tudom hogy hogy áljak ehez a dologhoz hozzá?

Légyszi segítsetek

Mit csináljak?

(A zárójelbe tett kérdő jelekkel ne foglalkozzatok csak így fogadja el őket)

jan. 13. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő sehogy sem áll. Még éretlen, hogy kezdeményezzen.

Felejtsd el.

jan. 14. 01:33
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

"utána" "ehhez" - helyesen. Javaslom, inkább ezekre helyezz nagyobb hangsúlyt, hogy megtanulsz helyesen írni, semmint bele akarsz látni olyanokba jelentést, amiben semmi nincs.

Hidd el, sokkal magasabb polcról is meríthetsz, és ezt a tipikus női fondorlatos taktikázást, játszmázást is háttérbe szoríthatod, ha helyesen és választékosan fejezed ki magad.

Szóval röviden: nem gondolom, hogy komolyabban érdekelnéd őt

jan. 14. 06:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A jelek szerint nem érdekled ezt a fiút. Sajnálom.
jan. 14. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már az mindent elárul, hogy azzal rázott le (kétszer is), hogy pihen...
jan. 14. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha érdekelnéd nem rázna le azzal hogy "pihen". Sajnálom
jan. 14. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem jó jel, hogy nem köszönt, amikor elmentetek egymás mellett, bunkóság tőle. Kifaggató kérdések? Gondolom te kérdezted mindenről, ő meg nem kérdezett vissza??

Nem kellett volna ennyiszer ráirnod. Egyszer még oké. Pihen. Ha akart volna, visszairt volna. De te megint írtál. Nem minden pasi van oda a nyomulós lányokért.

Én pl most olyan szituban vagyok, hogy találkák is vannak, de minden nap csevegek egy pasival. Múltkor eltűnt egész délután-este-délelőtt. Én írtam rá, nagyon mérges volt valami miatt (írta, hogy miért), dumcsiztunk tovább. Aztán hétfőn délután írt utoljára. Nagyon hiányzik, megszoktam, hogy beszélgetünk, akár telefonon is. Muszáj kibírni, nem írok rá. Ha akar beszélni, ír. Bocs, hogy ezt megosztottam 😉

jan. 15. 11:37
 7/7 anonim válasza:
Mi ez a sok kérdőjel? Olyan mintha te sem lennél biztos magadban. Ezekből ítélve nem jössz be neki, vagy csak éretlen és nem tudja kifejezni az érzéseit.
jan. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!