Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik valaki de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik valaki de nem tudom eldönteni hogy én is tetszem e neki szerintetek igen vagy nem?

Figyelt kérdés

A nyáron ismerkedtünk meg egy sulis táborban ahol ilyen csoport munkában kellett dolgozni és csoport társak voltunk (?)

Ha épp hozzámbeszélt vagy én hozzá akkor mindig nekem kellet a hosszúra nyúlt szemkontaktust megszakítani ez végig így volt a sulis táborban ami 5 napos volt(?)

Aztán a suliban nem találkozunk mert 2-vel felettem jár de ha véletlenül összefutunk a folyosón nem köszönünk egymásnak csak egymásra nézünk úgymond mindig egymást keressük a szemünkkel (legalább is az én részemről) az övéről nem tudom(?)

Nem rég vettem a bátorságot és rá írtam de egy 1 óráig tartó ilyen egymást kifaggató kérdések után elköszöntünk egymástól?

Másnap rá írtam és azt hittem hogy ismét elbeszélgetünk de lerázott azzal a dumaval hogy épp pihen??

Utánna is rá írtam és ismét ugyancsak nem beszélt velem mert„pihen“

Nem tudom hogy hogy áljak ehez a dologhoz hozzá?

Légyszi segítsetek

Mit csináljak?

(A zárójelbe tett kérdő jelekkel ne foglalkozzatok csak így fogadja el őket)

tegnap 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ő sehogy sem áll. Még éretlen, hogy kezdeményezzen.

Felejtsd el.

ma 01:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"utána" "ehhez" - helyesen. Javaslom, inkább ezekre helyezz nagyobb hangsúlyt, hogy megtanulsz helyesen írni, semmint bele akarsz látni olyanokba jelentést, amiben semmi nincs.

Hidd el, sokkal magasabb polcról is meríthetsz, és ezt a tipikus női fondorlatos taktikázást, játszmázást is háttérbe szoríthatod, ha helyesen és választékosan fejezed ki magad.

Szóval röviden: nem gondolom, hogy komolyabban érdekelnéd őt

ma 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A jelek szerint nem érdekled ezt a fiút. Sajnálom.
ma 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Már az mindent elárul, hogy azzal rázott le (kétszer is), hogy pihen...
ma 09:18
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ha érdekelnéd nem rázna le azzal hogy "pihen". Sajnálom
ma 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!