Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni a viszonzatlan szerelmet?
Nem tudom, én mindig olyan voltam, hogy visszautasított, jó, egy kis gondolat min lehetne változtatni, és menni a következőre. Meg nem szakítottam meg minden kapcsolatot, csak nem lett szerelem.
Állj pozitívan a dolgokhoz, ez a viszonzatlan szerelem tanulságként szolgálhat arra, hogy lehet túl későn kezdeményeztél, vagy lehet nem megfelelő kontextusban mondtad. A másik,mit érsz el azzal, hogy bedepizel, hogy nem lehet a tiéd.
Nekem 4 éve. Nem utasított vissza mert nem is kezdeményeztem.
De hiába próbálok nem rá gondolni, mindig olyat képzeltem bele a helyzetbe mintha én sem lennék semleges neki.
Gondolkozok mindig:másra nem néz így, mással ő nem ilyen, úgy látom hogy gyakran a kedvembe akár járni.
Utána őrlődéseim: biztosan csak képzelem az egészet, mert szeretném ha így lenne. Ha megtudná hogy mit érzek bolondnak gondolna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!