Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet túlélni a viszonz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni a viszonzatlan szerelmet?

Figyelt kérdés

2022. máj. 20. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, én mindig olyan voltam, hogy visszautasított, jó, egy kis gondolat min lehetne változtatni, és menni a következőre. Meg nem szakítottam meg minden kapcsolatot, csak nem lett szerelem.

Állj pozitívan a dolgokhoz, ez a viszonzatlan szerelem tanulságként szolgálhat arra, hogy lehet túl későn kezdeményeztél, vagy lehet nem megfelelő kontextusban mondtad. A másik,mit érsz el azzal, hogy bedepizel, hogy nem lehet a tiéd.

2022. máj. 22. 01:27
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Mióta tart?
2022. máj. 22. 16:45
 13/18 A kérdező kommentje:
3hete
2022. máj. 23. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
:))))))
2022. máj. 24. 07:06
 15/18 anonim válasza:
100%

Nekem 4 éve. Nem utasított vissza mert nem is kezdeményeztem.

De hiába próbálok nem rá gondolni, mindig olyat képzeltem bele a helyzetbe mintha én sem lennék semleges neki.

Gondolkozok mindig:másra nem néz így, mással ő nem ilyen, úgy látom hogy gyakran a kedvembe akár járni.

Utána őrlődéseim: biztosan csak képzelem az egészet, mert szeretném ha így lenne. Ha megtudná hogy mit érzek bolondnak gondolna.

2022. jún. 6. 14:33
 16/18 anonim válasza:
100%
Máskor meg tudom hogy én riasztottam el. Megijedtem a saját érzéseimtől és hűvös voltam vele. Most ennek iszom a levét. Az elején kapnom kellett volna az alkalmon.
2022. jún. 6. 14:35
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
15 ne haragudj, de ez nem normális, hogy ennyi ideje tetszik, és még mindig nem léptél. Vagy kezdeményezz, vagy felejtsd el őt, mert ezzel csak magadat kínzod, és az idődet pazarlod, pedig lehet, hogy megismerhetnél valaki mást, akivel működnének a dolgok.
2022. jún. 6. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megéltem őket minden fájdalmával és szépségévelm az utóbbiról kevesebb szó esik, pedig azért az is van. Én pl sokszor a felhők felett jártam az álmodozás közepette, tényleg szerelmes voltam és az kellemes is tud lenni. Persze voltak nehéz időszakok, amikor nagyon fájt, hogy nem tudom merre jár mit csinál az illető, vagy rágondolni, hogy mással éli át, amit én szeretnék vele. Nem könnyű, de a rendes viszonzott szerelem sem csak boldogság, sokszor csalódik az ember a másikban.
2022. jún. 14. 08:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!