Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Van egy osztálytársam,akibe már lassan 3 éve szerelmes vagyok. Minden nap állandóan rá gondolok,mindenről ő jut eszembe, ha nem jön suliba depressziós leszek. Régebben be jöttem neki és azóta reménykedek hátha össze jövünk.Ma láttam olelkezni egy lánnyal,gondolom a barátnője.
Teljesen osszetortem most lelkileg,annyira szerencsétlennek érzem magam. Mit tegyek hogy el felejtsem??!!
3 éve nem tudom kiverni a fejemből, de az okát sem tudom miért szeretem ennyire. Hiszen alig beszélünk egymással,viszont mindig nagyon kedves velem,míg másokkal nem nagyon az.
Tudtok valami konkrét(nem olyan hogy majd idővel elfelejted) dolgot tanácsolni,ami beválhatna?
(*bejöttem, összejövünk)
Egyszerűen próbáld minimalizálni a lehetséges találkozások számát. Ne beszélj vele, ne gondolj rá, ne nézd instán, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!