Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ha egy társaságba vagyunk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit régebb óta ismerek, és kb 1 hónapja összefutottunk egy buliba, beszélgettünk, másnap elhívott találkozni. Nagyon jól éreztük magunkat, utána másfél hétig még találkozgattunk, de a haverjaival is jóba lettem, a lány barátaim is már bele keveredtek. Annyira jól kijött egymással a két társaság hogy már mindig együtt vagyunk. Mondhatni egy társaság lettünk. A helyzet az,hogy a fiú kikosarazott,jött neki a képbe egy másik csaj is.Nem volt köztünk semmi komoly, még csók se, viszont én mély érzelmeket kezdtem el táplálni iránta, rengeteget sírtam is.

És most teljesen tanácstalan vagyok mert egy társaság vagyunk, és tényleg nagyon megszerettem a barátait, szeretek velük lenni, de viszont Őt legszívesebben elkerülném, mert fájdalmat okoz még a látványa is. Így egyáltalán el lehet felejteni valakit, hogy szinte mindennap vele kell lenned?

2021. jún. 27. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes eldobnod ezeket a barátokat a srác miatt. Ne beszélgess vele sokat, ne nagyon legyél mellette. Idővel enyhülni fog ez a rossz érzés és újra barátként tudsz majd hozzá viszonyulni.
2021. jún. 27. 12:04
 2/2 A kérdező kommentje:

1/1 (jún.27. 12:04)

Teljesen igazad van, már eltelt pár nap, és valamennyivel könnyebb. Nem beszélgetünk, nem is nagyon nézek rá.

2021. jún. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!