Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Évek óta nem votlam senkivel, azelőtt voltak "komolyabb" kapcsolataim, már amennyire ennyi idősen komolynak lehet nevezni, 6-8 hónapig tartók. De már egy ideje csak futok a lányok után, és most volt legutóbb valaki, akit nagyon megszerettem, pedig egyértelmű volt, hogy ebből nem lehet semmi. Lassan 2 hónapja hogy nem beszéltem vele, gondoltam idővel elfelejtem, de azon kapom magam, hogy nem telik el nap úgy, hogy ne gondolnék rá. Rengeteget ittam, őszintén most is egy keveset, a felejtés reményében, csináltam bőven meggondolatlan és cink dolgokat, amiket azóta bánok is. Voltak komoly kísérleteim is, amit nem nevezek meg, mert a moderátorok leszednék a kérdést, ezeket is bánom így hosszú hetekkel később, és soha nem gondoltam volna, hogy valaha eddig jutok egy lány miatt, de magányosnak érzem magam, nagyon. És nagyon jól tudom, hogy érdemben senki sem fog tudni erre választ adni, mert csak egy újabb suhanc szerelmibánatát olvassák. De ha valaki, valami csoda folytán tud valami technikát, azt hálásan megköszönöm. Próbáltam elterelni a figyelmem, csináltam mindent a ház körül, életemben nem votlam ennyire aktív, de mindig a fejemben jár.

17/F

2021. szept. 14. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon ismeros szituacio, voltam hasonlo helyzetben, es barmilyen hihetetlen szerintem sokmindenki mas is :D es igen hiaba irjuk, hogy ez elmulik majd, jelenleg azt erzed ez sose fog eljonni. Na de par honap utan? :D nekem evek voltak ezek nagyjabol 2-3 .. utana jott egy komoly kapcsolat aki annyira kedves edes szeretheto, hogy rajottem wtf ezert sirankoztam, alaztam meg magam, sirtam meg szomorkodtam? Nagyon nem erte meg mar mostani szemmel, pedig akkor ez volt csak amit eltudtam kepzelni, hogy jo. Idot kell hagyni magadnak, ha akarsz gondolj ra, de gondolj arra is, hogy miert alakult igy? Talan nem o az akivel boldog lehetsz a jovoben, nem illik melled, lehet osszejonnetek es nem egyeznetek. Ha marpedig de akkor a sors ugyis utanad fogja logdosni, barmennyire nem akarnad mar, akkor is. Nem az ivasba kell menekulni es butasagokat csinalni, hanem baratokkal lenni, sportolni, talalni egy allando hobbyt, vagy ismerkedj, es ne azert, hogy csajozz, csak uj baratszerzesbol, aztan majd alakul. Ugyis fog. Ha azt hiszed nem, de akkor is fog :D hagyj magadnak idot, es ne 2 honapot mert az semmi, plane ha varod h elteljen ez a hosszabb ido hogy utana jobb lesz alapon. Egyebkent se vagy meg idos hogy ne talalj valakit :D meg majd ezutan jon az egyetem ezeregy lannyal akikkel mehetsz majd bulizni :D es orulsz h nem ragadtal le egy szomorkodos emo stilusban :D sokkal szexibb egy hatarozott srac aki nem sirankozik hanem viszi tovabb az eletet, mert ez ilyen. Aki nem illik hozzank MINDIG lemorzsolodik, es kesobb rajovunk, hogy okkal.
2021. szept. 15. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, köszönöm a választ. Hiszek abban, hogy a dolgok nem véletlenül történnek, de valahogy él bennem a remény, hogy egyszer még lehet ebből valami. Mellette pedig vannak más problémák is, de mindegy, ez nem ide tartozik, de tényleg a legrosszabb pillanatban ért ez a csalódás.
2021. szept. 15. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, egy ideig bennem is élt, mindig bizakodtam hogy majd ir, megis en kellek neki, rajon engem szeret, osszefutunk, mert ram var .. de ezek csak onmagam altatasai voltak, mert EN ERRE VAGYTAM de nem ő. Es nehez elhiszem, az is lesz egy ideig, de hodd el tutira jobb lesz :) kitartast
2021. szept. 17. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. szept. 17. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!