Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Évek óta nem votlam senkivel, azelőtt voltak "komolyabb" kapcsolataim, már amennyire ennyi idősen komolynak lehet nevezni, 6-8 hónapig tartók. De már egy ideje csak futok a lányok után, és most volt legutóbb valaki, akit nagyon megszerettem, pedig egyértelmű volt, hogy ebből nem lehet semmi. Lassan 2 hónapja hogy nem beszéltem vele, gondoltam idővel elfelejtem, de azon kapom magam, hogy nem telik el nap úgy, hogy ne gondolnék rá. Rengeteget ittam, őszintén most is egy keveset, a felejtés reményében, csináltam bőven meggondolatlan és cink dolgokat, amiket azóta bánok is. Voltak komoly kísérleteim is, amit nem nevezek meg, mert a moderátorok leszednék a kérdést, ezeket is bánom így hosszú hetekkel később, és soha nem gondoltam volna, hogy valaha eddig jutok egy lány miatt, de magányosnak érzem magam, nagyon. És nagyon jól tudom, hogy érdemben senki sem fog tudni erre választ adni, mert csak egy újabb suhanc szerelmibánatát olvassák. De ha valaki, valami csoda folytán tud valami technikát, azt hálásan megköszönöm. Próbáltam elterelni a figyelmem, csináltam mindent a ház körül, életemben nem votlam ennyire aktív, de mindig a fejemben jár.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!