Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el az osztálytársamat?
Pár napja ballagtunk el a suliból, fülig szerelmes vagyok belé, de Ő nem szeret. Annyira hiányzik, hogy már a légzés is fáj. Próbálom kiverni a fejemből, de egyszerűen nem tudom. Csak rá tudok gondolni. Valami tipp, hogy hogyan felejtsem el?
18/F
Keresned kell helyette valaki mást, aki feledteti. Ennyi idősen a helyedben a strandokat, vízpartokat, esetleg a Balatont járnám a haverokkal, ahol nyüzsögnek a csajok. Vagy ott a diákmunka lehetősége, ahol szintén remekül lehet ismerkedni.
Ha pedig fáj a légzés, keress fel mielőbb egy orvost! Lehet covid...
Viccet félretéve: 18 évesen próbáld már meg férfiként kezelni a dolgot, és szedd össze magad! Nem akarlak elkeseríteni, de lesz még jópár ilyen szitud az életben, és ennek a fordítottja is, amikor egy lány fog sírni teutánad, te meg lehet nem is tudsz róla...
En nemreg egy buliban talalkoztam egy lannyal , nagyon aranyos, nagyon kedves, pont tokeletes szamomra, csak csók volt, semmi más.
Elkezdtünk másnap messengeren beszélgetni, először csak a buliról, utána egyetem, nyári munka, nyaralás stb.. egyre jobban tetszik a lány.
Az a baj, hogy sajnos irtó messze lakik (egyik haverom, akinek a szülinapja volt,ismeri őt egy sulis prográm által, azért hívta meg)
Meg más egyetemre is megyünk (ő BP én Bécs..)
Ebből nem lesz semmi sajnos, nagyon szar erzes. Pedig kezdem megszeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!