Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit, aki egész nap a fejemben jár?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 15:54
1/7 anonim válasza:
Foglald le magad valamivel. Keress egy jó könyvet, kertészkedj, fess, sportolj, menj el moziba vagy valahova, takaríts stb..
2/7 anonim válasza:
Nezz filmet, nyirj fuvet, takarits, hallgass zenet, olvass, vagy valami mas elfoglaltsag.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket már csináltam, de rosszabb esetben közben sem felejtem el, jobb esetben meg mikor befejezem az adott tevékenységet újra eszembe jut.
2021. júl. 5. 02:00
4/7 anonim válasza:
Akkor nem nagyon tudsz mast tenni:/
Talan meg a beszelgetes elteri a figyelmed
5/7 anonim válasza:
Találkozz a barátaiddal, közösen menjetek el strandra, fagyizni, bulizni.
Ha az olvasás, filmezés, hobbik, stb nem köt le, akkor merülj bele jobban. De ne romantikus filemet nézz, titanic, meg ilyenek. Nézz horrort, vagy akciófilmet, ezek között is van jó.
Én amikor mérges vagyok, vitázunk kicsit a szerelmemmel, takarítani kezdek, múltkor a konyhát, az összes polcot, tűzhelyet, mindent áttörölgettem, olyan jó elfoglaltság volt, elszállt a mérgem is 😃🤘
7/7 anonim válasza:
koncentrálj rá, majd megunod.... de nehéz... én három napig, vagy 1 hétig szoktam szerelmes lenni valakibe intenzíven, miközben nem kéne. Ismerem magam, ezt az időszakot valahogy átvészelem. Enyhül a láz, de teljesen sosem múlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!