Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el minél gyorsabban?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársamba szerelmes vagyok már majdnem egy éve,és eddig én is tetszettem neki,egyre többet voltunk egymás közelében én meg jobban bele estem, de mostanában már rám se néz,úgy csinál mintha ott se lennék.
Egész nap rosszul érzem magam emiatt,mert igazából nemtudom mit akarok tőle,amúgyis teljesen különbözőek vagyunk. Nagyon szeretném már elfelejteni,már étvágyam sincs(7 kg fogytam),mindig szomorú vagyok.
Veletek volt már ehhez hasonló? Hogy tudnék kiverni egy embert a fejemből,akit mindennap látok?
17/l
2021. jún. 14. 14:59
2/3 anonim válasza:
Majd a nyári szünetben elfelejted.
3/3 anonim válasza:
- Egy idő után átvált a dolog és ellenszenves lesz…
-Egy kis időre tedd félre az ismerkedést, csinálj csajos bulikat
-ha akad egy másik, aki megtetszik, akkor elfogod felejteni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!