Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ,,felejtsek” el valakit?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályomba akivel baráti viszonyba vagyok. Eleinte amikor megismertem szerelmes lettem bele. Szerintem egy kicsit ő is belém. De most már nagyon sok jel arra utal hogy a legjobb barátom a szerelmes. Próbálom elfelejteni de nem tudom. Nagyon szomorú vagyok hogy nem szerelmes belém( a legjobb barátnőmnek nem jön be)2022. márc. 12. 13:55
1/7 Smelly_Trash válasza:
Év elején velem is ez volt. Én úgy felejtettem el, hogy nem írtam neki, és nem gondoltam rá. Gondoltam más emberekre es szerintem 2 het alatt elfelejtettem siman.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 csak mivel oszálytársak vagyunk úgy nehéz
2022. márc. 12. 15:32
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag nincs is mit elfelejteni, inkább úgy lett volna jó a kérdés hogy elengedni...szar mindenképp, de más pasit kell hogy keress, akkor nem koncentrálsz talán ennyire rá.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Már próbáltam randizni mással de őt nem tudom elfelejteni
2022. márc. 12. 19:10
5/7 Smelly_Trash válasza:
#2 en vagyok #1 , itt a valaszom. En is osztalytarsrol beszelek. En is osztalytarsamat akartam elfelejteni es az siman ment 2 het alatt
6/7 A kérdező kommentje:
Én már próbálom 2 hónapja
2022. márc. 12. 19:44
7/7 anonim válasza:
Győzd meg magad arról, hogy tényleg nem vagytok egymáshoz valók.
Tüntess el minden tárgyat, ami tőle származik, foglald el magad valami mással, vagy valaki mással. Idővel túljutsz rajta, de elfelejteni nem fogod, mert ez lehetetlenség. Nem vagy kisgyerek, aki idővel elfelejti mi történt vele 3-éves korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!