Támogatsz vagy támogatnál valakit/valamilyen tartalmat Patreonon vagy hasonló platformon?
A szavazáson kívül, várom kommentben hogy milyen jellegű tartalmat támogatsz vagy támogatnál szívesen ilyen formában, ha van kedvetek írni…
Előre is köszi!
UI:
Természetesen ne csak YouTube videósokra gondoljatok, hanem akár írókra, grafikusokra, animátorokra, stb.
#3. LoL!
Nem tudom, hogy hol élsz, de az animátorok még a legnagyobb Hollywoodi produkciókban is híresen alul fizethettek.
Amúgy nem. Ha az Internetre dolgozik, mint vállalkozó, akkor nyílván nem kap fizetést mint alkalmazott…
Akik támogatják, előfizetői azok kapják meg a tartalmait és/vagy valamilyen extra szolgáltatásban részesülnek azokhoz képest, akik nem támogatják…
Lehet az jelképes (ebbe az esetben aki támogatja az azért teszi, hogy fent tudjon maradni), vagy lehet tényleges, teljes értékű + szolgáltatás is, amiért amúgy is fizetni kéne, csak nem havi leosztásban… A támogatók viszont megkapják.
Van 1-2 videós, akik a pénzt menhelyeknek adományozza, vagy vesz nekik dolgokat, esetleg még ki is pótolja.
Nekik szívesen adományoznék, de ők leginkább FB-on gyűjtik a pénzt, nekem meg 1. be se tölt a támogató oldal, 2. nem tudom mennyire megbízható adat tartásban, és nem akarom, hogy a FB-ok leszívja "véletlen" a pénzem.
#7. Tehát akkor jól értem, hogy csak jótékony célra adományoznál?
Egy projekt támogatása érdekében pedig nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!