Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Támogatsz vagy támogatnál...

Támogatsz vagy támogatnál valakit/valamilyen tartalmat Patreonon vagy hasonló platformon?

Figyelt kérdés

A szavazáson kívül, várom kommentben hogy milyen jellegű tartalmat támogatsz vagy támogatnál szívesen ilyen formában, ha van kedvetek írni…

Előre is köszi!

2021. dec. 6. 10:59
A kérdező szavazást indított:
Jelenleg is több tartalomgyártót támogatok
Jelenleg is támogatok egy tartalomgyártót
Most nem támogatok senkit, de a jövőben szeretnék
Most nem támogatok senkit és soha nem is szeretnék
Már volt, hogy támogattam valakit, megbántam és többé nem fogok senkit
Egyéb, leírom kommentben
32 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
Eszem ágában sincs
2021. dec. 6. 11:02
 2/32 A kérdező kommentje:

UI:

Természetesen ne csak YouTube videósokra gondoljatok, hanem akár írókra, grafikusokra, animátorokra, stb.

2021. dec. 6. 11:03
 3/32 anonim ***** válasza:
7%
Kap fizetést? A grafikusok és animátorok viccesen jól keresnek, ha jók a munkájukban, én is az vagyok. Nagyon különleges isteni embernek kellene lennie ahhoz, hogy még én pénzeljem havonta.
2021. dec. 6. 11:08
 4/32 anonim ***** válasza:
80%
Így ebben a formában nem, de pl sma gyujtesben vagy ha allatmenhely kér adományt vagy ezekhez hasonló megmozdulasoknal adok én is adományt.
2021. dec. 6. 11:11
 5/32 anonim ***** válasza:
82%
A Wikipédiát támogattam párszor, akiknek még szívesen utalnék pénzt a munkájukért(lehet hogy fogok is) az Urbanlegends, a Partizán és a Dalfutár.
2021. dec. 6. 11:14
 6/32 A kérdező kommentje:

#3. LoL!

Nem tudom, hogy hol élsz, de az animátorok még a legnagyobb Hollywoodi produkciókban is híresen alul fizethettek.

Amúgy nem. Ha az Internetre dolgozik, mint vállalkozó, akkor nyílván nem kap fizetést mint alkalmazott…

Akik támogatják, előfizetői azok kapják meg a tartalmait és/vagy valamilyen extra szolgáltatásban részesülnek azokhoz képest, akik nem támogatják…

Lehet az jelképes (ebbe az esetben aki támogatja az azért teszi, hogy fent tudjon maradni), vagy lehet tényleges, teljes értékű + szolgáltatás is, amiért amúgy is fizetni kéne, csak nem havi leosztásban… A támogatók viszont megkapják.

2021. dec. 6. 11:14
 7/32 anonim ***** válasza:
67%

Van 1-2 videós, akik a pénzt menhelyeknek adományozza, vagy vesz nekik dolgokat, esetleg még ki is pótolja.

Nekik szívesen adományoznék, de ők leginkább FB-on gyűjtik a pénzt, nekem meg 1. be se tölt a támogató oldal, 2. nem tudom mennyire megbízható adat tartásban, és nem akarom, hogy a FB-ok leszívja "véletlen" a pénzem.

2021. dec. 6. 11:16
 8/32 anonim ***** válasza:
6%
Ki van csukva. Ez nálam az aluljáróban kéregetéssel egyenértékű.
2021. dec. 6. 11:17
 9/32 A kérdező kommentje:

#7. Tehát akkor jól értem, hogy csak jótékony célra adományoznál?

Egy projekt támogatása érdekében pedig nem?

2021. dec. 6. 11:18
 10/32 anonim ***** válasza:
18%
Áh igen, az évi 200ezer dollártól 1 millióig tényleg alul vannak fizetve az animátorok. Több éve dolgozok ebben, mint amit te leéltél életedben. :) Mint mondtam, az animátor aki ügyes, az meg is van fizetve. A CG animátorok a Marvelnél biztos magyar alapbért kapnak, a te hozzáállásod szerint, na meg a Disneynél..ne is mondd..ott kenyérre is alig jut. :)
2021. dec. 6. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!