Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult történet, leegyszerűsítve 2 éve tetszik egy srác, eddig elég lekezelő volt velem, viszont mostanában néha olyan jeleket ad, mintha bejönnék neki, néha még ugyanolyan, mint régen. Nagyon hasonló a személyiségünk, és mindenkiben őt keresem, viszont már el akarom felejteni, mert nem akarom, hogy körülötte forogjon az életem. Körülbelül 1 éve próbálkozom, rengeteg mindent próbáltam már, de maximum pár napra elfeljetettem aztán megint minden a régi. Ez a ,,legyél sokat a barátaiddal, foglald el magad mással" nem igazán hatásos, a napomnak mindig lesz egy olyan része amikor rá gondolok. Már azt is próbáltam, hogy keresek valaki mást, el is kezdett alakulni, de a kapcsolat részbe nem tudtam belemenni, mert más iránt voltak érzelmeim. Segítsetek légyszi,hogyan felejtsem el, ti mit csinálnátok?

2021. dec. 19. 20:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Ehhez egy dolgot még fontos lenne tudni. Milyen gyakran látod őt? Egy suliba jártok?
2021. dec. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!