Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem lehet köztünk semmi, hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
17 f vagyok és van egy 19 l akibe nagyon beleszerettem viszont korkülönbség miatt szinte biztos hogy felejtős. Mostanában egyre szomorúbb vagyok, mert magatehetetlennek érzem magam. Úgy éreztem ő az akivel mindenben annyira illünk egymáshoz. Egyszerűen vágyom egy barátnőre de nem tudom egyik lányt sem úgy szeretni mint őt így magányosnak érzem magam. Muszáj volt ezt kiírnom magamból. Ti mit tennétek?2022. jan. 3. 22:23
1/4 Szivessa3 válasza:
Először, megpróbáltál-e már kommunikálni erről vele, vagy jelzett valahogy számodra, hogy semmi sem lehet belőle? 2 év korkülönbség nem olyan nagy. Ha nem jelzett semmit, egy próbát megér, maximum visszautasít. Az a lényeg, hogy ne görcsölj rá az egészre és ne legyen muszáj érzés az, hogy barátnőt kell keresned.
2/4 VandUwU válasza:
Ahogyan a felettem lévő válaszoló is írta, egy próbát mindenképp megér. Lehet hogy összejön. Ha meg mégse akkor is jobb érzés lesz hiszen megtettél minden tőled telhetőt! Ne hagy el magad, legyél karizmatikus :D
Drukkolok neked 😸😽
3/4 anonim válasza:
Ha a korkülönbség miatt gondolod hogy semmiképp nem lenne esélyed nála akkor ez hülyeség
17/L vagyok,halálosan szerelmes egy 15 éves fiúba, és vele volt életem legjobb csókja de komolyan^^ azt sajnos nem tudom hogy lehet e közöttünk valami de neked nagyon szurkolok
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ majd meglátom mi lesz. ❤️
2022. jan. 4. 17:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!