Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Úgy érzem, senki nem fog szeretni.
Miért van az, hogy teljesen reménytelennek érzem magam szerelem téren? Nem olyan régen szakítottam a barátommal, nem mondom, hogy nem viselt meg, mert azért már tartott egy ideje a kapcsolat, de egész jól vagyok így minden után. Viszont van bennem egy ilyen hülye érzés, hogy soha nem fogok találni senkit, soha nem lesz egy férfi sem az életemben, aki szeretni fog, de úgy ténylegesen. Hamarosan 18 éves vagyok, tudom, hogy abszolút hülyeség ilyenen gondolkodnom, de valamiért ez van bennem, hogy engem soha senki nem fog szeretni.
Miért van ez szerintetek? Hogyan változtathatnék ezen, vagy mi segíthetne?
Igen, ő volt az első nagyobb szerelmem.
A sporttal az a baj, hogy közös, így találkozunk elég sokszor, én próbálnék vele normálisan kommunikálni, de ő eléggé bunkón viselkedik.
Hobbinak ötletem nincs, mit találhatnék. Sokat kell tanulnom is, mellette a sport, sajnos nem marad olyan sok időm.
Eléggé reményvesztettnek érzem magam :/
ez egy normalis érzés, de teljesen alaptalan
plane h már volt pasid
hidd el több jelölted lesz még életedben mint akire emlékezni tudsz majd , körbe leszel dongva plane ebben a korban
és amint ugy érzed h készen állsz egy következőre és rászánod magad fogsz találni magad mellé srácokat amire csak akarod, és ha ugyes vagy és figyelmesen a fckboyokat is kitudod majd szurni
szoval ne agyalj és kattogj ilyen dolgokon mert felesleges
lesz és kész :) élvezd inkább a szingli lét szépségét addig és persze alapbol az életed :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!