Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Úgy érzem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Úgy érzem, senki nem fog szeretni.

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy teljesen reménytelennek érzem magam szerelem téren? Nem olyan régen szakítottam a barátommal, nem mondom, hogy nem viselt meg, mert azért már tartott egy ideje a kapcsolat, de egész jól vagyok így minden után. Viszont van bennem egy ilyen hülye érzés, hogy soha nem fogok találni senkit, soha nem lesz egy férfi sem az életemben, aki szeretni fog, de úgy ténylegesen. Hamarosan 18 éves vagyok, tudom, hogy abszolút hülyeség ilyenen gondolkodnom, de valamiért ez van bennem, hogy engem soha senki nem fog szeretni.

Miért van ez szerintetek? Hogyan változtathatnék ezen, vagy mi segíthetne?

dec. 30. 00:49
 1/8 anonim válasza:
100%
Miért szakítottatok? Ő volt neked az első?
dec. 30. 01:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is átestem, miután szakítottunk az első barátommal. Tiszta lelkibeteg lettem, hogy soha nem kellek már senkinek. Aztán kellettem. Aztán ezt még párszor eljátszottam, de a lényeg annyi, hogy mindig van következő egészen addig, amíg meg nem találod a számodra megfelelő embert. :) Szerintem az segítene, ha elterelnéd a figyelmed, járj bulizni barátokkal, vagy csak legyél velük, ha nem vagy bulizós fajta. Találj ki magadnak valami hobbit, vagy járj el sportolni, az is segít. Fel a fejjel, jobb lesz. :)
dec. 30. 01:25
 3/8 anonim válasza:
100%
Ugyan azt tudom tanácsolni mint a 2. Én is jártam így, nekem a sport és a barátok segítettek. Azóta már feleségem és 2 hónapon belül gyermekem lesz, fel a fejjel, egyszer szembe fog veled jönni az igazi :)
dec. 30. 02:12
 4/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
19%
én szeretlek.
dec. 30. 06:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, ő volt az első nagyobb szerelmem.

A sporttal az a baj, hogy közös, így találkozunk elég sokszor, én próbálnék vele normálisan kommunikálni, de ő eléggé bunkón viselkedik.

Hobbinak ötletem nincs, mit találhatnék. Sokat kell tanulnom is, mellette a sport, sajnos nem marad olyan sok időm.

Eléggé reményvesztettnek érzem magam :/

dec. 30. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
sajnállak sajnos tanácsot nem tudok inkább kérdeznék hogy az első ( ő) barátod elött volt e ilyen érzés hogy soha senki nem fog szeretni téged romi téren?
dec. 30. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Volt, igen
dec. 30. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

ez egy normalis érzés, de teljesen alaptalan

plane h már volt pasid

hidd el több jelölted lesz még életedben mint akire emlékezni tudsz majd , körbe leszel dongva plane ebben a korban

és amint ugy érzed h készen állsz egy következőre és rászánod magad fogsz találni magad mellé srácokat amire csak akarod, és ha ugyes vagy és figyelmesen a fckboyokat is kitudod majd szurni

szoval ne agyalj és kattogj ilyen dolgokon mert felesleges

lesz és kész :) élvezd inkább a szingli lét szépségét addig és persze alapbol az életed :)

F

dec. 30. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!