Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi van akkor, ha engem soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha engem soha senki sem fog szeretni és mindenki elhagy? 16/l

Figyelt kérdés
Eddig 2 barátom volt, a legelső barátommal én szakítottam mivel nem éreztem azt a kötődést aminek lennie kellett volna. Tegnap összevesztem a barátommal (igaz még alig voltunk 2hete együtt) és szakítottunk..ez nekem nagyon fáj és úgy gondolom, hogy ezzel a természettel ami nekem van mindenki el fog hagyni és sosem találom meg az igazit

2018. júl. 23. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akkor magányos leszel.
2018. júl. 23. 12:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked 2 volt. Nekem egy se és hárommal idősebb vagyok. Ugyan már...
2018. júl. 23. 12:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Engem is elhagynak mindig..megszokja az ember egy idő után.!
2018. júl. 23. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
"Engem is elhagynak" Komolyan mindegyik tízen évesnek ez a legfőbb baja ki-kivel, mikor hagyják el egymást, később is lehet létesíteni kapcsolatot. Egyszerűen nem állsz készen erre a felnőttes feladatra, talán azért? A legtöbb fiatallal ez történik kapcsolat terén, nyilván nem ezzel kellene még foglalkoznia, ilyen egyszerű
2018. júl. 23. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia nekem is hasonló a helyzetem.. írj 17/L
2018. júl. 23. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezt csak most látod így, 16 évesen ez még csak játék és kaland, és ez így is van jól. Fogalmad sincs, milyen egy hosszabb kapcsolat, ahol már nem rózsaszín köd van, és hirtelen, nagy lendületű érzések, hanem szeretet, elfogadás és az összetartozás érzése. De tinikorban még felesleges ezt keresni. Ráérsz még komoly kapcsolatot létesíteni később.
2018. júl. 23. 13:04
 7/13 1112 ***** válasza:
Csak ha a szerelmed nem törődik veled, akkor van baj. Amíg mások hagynak el, addig nincs. Ja meg még nem csak a szerelem számít, hanem, hogyha van valakivel olyan "választott testvéri" kapcsolatod, és ő nem veszi föl neked a telefont, pedig tudtoddal nem vagytok összeveszve, csak kinyomja a telót, elvileg mert depizik, mert még nincs gyereke. És a szerelmed meg mondjuk pl mással jár, és azért nem nagyon szánja rá magát, hogy írjon, pedig már ő is beléd szerelmes, de már a másikkal tervezte el a jövőt, meg már pénzügyileg is valahogy összetartoznak.
2018. júl. 23. 13:07
 8/13 1112 ***** válasza:
*pl már elkezdtek házatépíteni vagy valami és hitelük lehet.
2018. júl. 23. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nemsokára 18 leszek, de én még csak barátságig sem jutottam el egy fiúval sem, szóval te már most előbbre vagy...
2018. júl. 23. 13:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Most még sz@r de majd elmúlik!! Nem gondolkodtál még azon, hogy változz egy picit? nem másért hanem magadért!!

Ja és ne bánkódj, hogy kettő volt és ők is elhagytak...Itt vagyok 18 évesen és nem volt még senkim...pedig szeretném nagyon!!

2018. júl. 23. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!