Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem birok uralkodni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem birok uralkodni magamon?

Figyelt kérdés

Egyik sulitarsammal legjobb baratok vagyunk. O 18 fiu en 17 lany. Mindent meg tudunk beszelni nagyon szuper a kapcsolatunk. Viszont en mar a baratsag kezdetetol szerelmes vagyok bele es nem ertem miert. Ugyanis nem nez ki jol. Nagyon vekony mar majdnem sovany az alakja se a legjobb es kicsit gyerekesen oltozkodik neha. Egyedul az arca tetszik a szemei a mosolya...

Mivel ennyire joba vagyunk nyilvan a szerelmi ugyeket is megbeszeljuk es tudom hogy o masba szerelmes es valszeg a csaj is viszont szerelmes bele. Mar csak az ido kerdese mikor valljak be. De en ha osszejonnenek belebetegednek. En sokkal jobb vagyok a masik lanynal minden ertelemben es sztem jobban is illenek a fiuhoz. Ezt nem azert mondtam hogy nagykepunek tunjek de tenyleg igy van. Es ha ossze is jonnek mar nem lenne a regi a baratsagunk mert mindig a csajjal lenne engem meg elfelejtene. Es ezt nem birnam elviselni. Es tenyleg miert tetszik nekem ez a gyerek? Sokkal jobbat erdemelnek mint o de 0-24be o jar a fejemben. Mit tegyek? Ki kene szeretnem belole de nem tudok. Raadasul mas fiu nincs a kornyezetemben aki tetszene ezert lekotni se tudom az agyam. Es nagyon maganyos vagyok ugy erzem csak vele tudnek egyutt lenni. Eddig egy kapcsolatom volt de az is rossz volt.

A segito valaszokat megkoszonnem es bocsanat a helyesirasi hibakert!

dec. 30. 16:59
 1/7 anonim válasza:
100%

Oka egyrészt: "Es nagyon maganyos vagyok..."

Azért tetszik, mert nem a külső a lényeg, hanem a kisugárzás.

Mikor a figyelmed rögzül a másik emberen, és megjelenik egy olyasfajta vonzalom, amit nem lehet szavakba önteni, csak érzed, legbelül...

dec. 30. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Neked egy gondod van semmi más. Az, hogy a srác más lányért van oda. Ezért kell neked. Ha senkire nem mozdulna rá a fiú vagy téged hívna randira elzavarnád a frászba, mert "te jobbat érdemelsz".

De tegyél egy próbát vele, mond el neki, hogy szexelni akarsz vele. (Még akkor is ha nem fogod megtenni) Nézd meg mit reagál. S onnan tudni fogod, hogy igazam van-e. Mert ha igent mond és nem akarod megtenni, akkor te nem a srácot akarod hanem csak zavar hogy másra lányra nézett.

majd mesélj hogy ment.

dec. 30. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
szerintem itt mutatkozik meg a rendes szerelem vallj neki és meglátod mi lesz szerintek a fiu lány baráátságok jó része az eltitkolt kölcsönös szerelem csak félrevezetitek a másikat hajrá
dec. 30. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevallasz neki mindent, akkor jó eséllyel a barátságot is elveszíted. Sulistárs esetében különösen kockázatos ez. Bármennyire is nehéz, próbálj meg másokkal is ismerkedni/barátkozni.
dec. 30. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:

2es: valoban ha ugy nezzuk talan feltekeny vagyok. De a masik lany elott is tetszett nekem es akkor meg neki nem volt kiszemeltje. Eszem agaba sincs olyat mondani neki hogy szexelni akarok vele. Nem akarok lefekudni senkivel es o se akarna azt tudom szoval nem is valaszolna igennel.

Nem akarom neki bevallani mert tudom hogy neki nem a valasza es ezzel csak magamat jaratom le es meg orok eletre is elveszitem mert ugy mar nem lenne semmi sem a regi. Majd talan idovel ha rendezodnek a dolgok lehet elmondom neki de az se biztos. Igen most tenyleg az lenne a legjobb ha masokkal ismerkednek es ot elfelejtenem ilyen teren.

dec. 30. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
#5 Egy kis távolság talán segíthet, hogy csökkenjen az érzelmeid intenzitása.
dec. 30. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Smárold le.
ma 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!