Egyszerűen nem tudok fogyni, nem tudok magamon uralkodni. Tapasztalatok?
Egy ideig ment, de most megálltam, sőt talán hízok vissza, teljesen elveszett vagyok. Még hányni is próbáltam de nem megy. Egy ideig bírom, de késő délután kattan valami és felfalok mindent.
170cm/52kg :S
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas_..
Ezt a kerdest irta ki,de mivel senki sem tamogatta az anorexias eletkepet,ezert ujra kiirta a kerdest
A kérdésem az, hogy van e tapasztalatotok abban, hogyan lehet átlendülni a megálláson, ti hogyan motiváltátok magatokat, hogyan tűrtőztettétek magatokat.
Neharagudj, hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen, igazából mindennemű tanácsot, tapasztalatot szívesen várok!:)
Szia :) Figyelj, szerintem sem eri meg, hogy most fogyokurazni kezdj, hidd el, ha te nem is latod magadon, igy sis nagyon jol vagy. Probald magad jol erezni a borodben, es ne akarj ennel sovanyabb lenni, mert annak csak rossz vege lesz. Most le akarsz adni par kilot, aztan meg parat, meg parat, es azon kapod majd magad, hogy 170 centivel 40 kilosan a korhazban vagy, mert bar mostmar ennel mar keptelen vagy ra, mert egyszeruen keptelen vagy lenyelni, megemeszteni, annyira rosszul vagy.
Erezd jol magad, es EGYEL. Es, ha kell, ne felj elmenni egy pszichologushoz, egyaltalan nem szegyen az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!