Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra egy lányt mi tesz aranyossá?
ha alacsony, mosolygos, gondoskodo, kedves, bujos, nem dohányzik, nem alpári a stilusa, ha érdeklödö és nem flegma, ha vicces plane cuki, ha nekem föz v sut valamit már kb feleségul veszem mert az apszolut az a dolog ami kifejezi h mit is érez a másik iránt
ezen felul már csak a személyes dolgok maradnak
Kultúrált (megjelenésileg és magaviseletileg, személységileg is), pozitív kisugárzása van, odafigyel magára, nem lekezelő, megadja az alapvető tiszteletet (normális a boltossal, pincérrel, felszolgálóval stb), nem felgam/beszólós féle, meg lehet vele beszélni normálisan a dolgokat
Tudnék többet is írni, de azok már nem/egyre kevésbé univerzálisak, hanem egyre inkább az én preferenciáim/elvárásaim
Ez sok mindentől függhet. Számomra aranyos tud lenni ahogy próbál megmagyarázni valamit, amit Ő is tud, hogy nem úgy van. Egy mosoly, de teljesen egyetértek az 1-es és 2-es válaszolóval is.
18/F
Nem számít a külső, csak ne legyen ápolatlan.
Vidám, kedves, gondoskodó(!) és vicces. Osztozok a kettes véleményében az alapvető tiszteletről mások iránt. Szerintem ezek azok, amik fontosak.
Volt egy lány ismerősöm. 150 centi magas, mosolygós lány.
Ő úgy volt aranyos, ahogy volt. Egyszerűen nem tudtam ránézni úgy, hogy ne mosolyogjak. Volt olyan mikor egyszer beszélgettünk és mondtam neki, hogy 1 percig se tud komoly lenni, mindíg valahogy full cuki.
Erre egyből rávágta, hogy márpedig ő tud komoly is lenni, 1 percet meg lazán kibír. Mondta, hogy nézzem az időt. Megállt, teljesen komoly arcot vágott, nem is mosolygott. Soha nem láttam még olyan méltóságteljesnek és komolynak. 10 másodpercig sem tartott a pillanat, mert elkezdett fújni a szél és a szájába ment a haja, amit elkezdett kifele köpködni. Közben picit le is hajolt, ahogy köpködte kifele a haját, de ugye közben folyamatosan fújt a szél. Majd elállt, egy hajtincs még ott volt a szájában, úgy kicsit oldalasan felnézett rám, csillogó szemekkel, majd kiköpte azt is.
Aztán persze mondta, hogy ez nem ér, próbáljuk újra.
Kicsi terpesz, összefonta a karjait és nagy vagányul, hirtelen ötlettől vezérelve nekidőlt a buszmegállónál lévő kisajtónak (valami kocsma hátsó udvar bejárója volt, ha jól rémlik). Igen ám, csak az meg csak be volt hajtva és majdnem elvágódott.
Akkor mondta full szomorkás arcal, hogy tényleg nem bír ki egy percet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!