Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, hogyan irnatok le a szamotokra idealis not? Es nm a ``megdugjuk, mert nagy a melle``egyéjszakás lanyokra gondoltam, hanem amelyikkel szivesen akarnatok hosszutavu parkapcsolatot?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 02:22
1/7 anonim válasza:
Ne legyen kislanyos, legyen valami hobbija vagy valami temakor ami igazan erdekli. A tobbi pedig a sablonok vegyitese (kedvesseg,kulso,nem k***/nem plaza stb.)
20/f
3/7 anonim válasza:
Vagy csak agyilag érettebbb mint te kedves 2.! ;)
Lehetne kislányosabb, vagyis félénk, visszahúzódó, külsőleg lehetne vasalt haja, mert nekem bejön az ilyen, ne legyen idősebb és magasabb nálam. Ne legyen túl fontos neki a szex. Hűséges lehetne. Meg természetesen szerelmes belém. 16/f
4/7 anonim válasza:
Hát igy nem is tudom. Legyen humorèrzèke, szèp szemei ès haja legyen, kedves,őszinte,mosolygós (nálam +pont ha èrdeklodèsi korebe tartozik a művèszet)
5/7 anonim válasza:
Kerdezonek irtam az irasa miatt..:D de hogy te ebbol a valaszombol hogy vontal le ilyen kovetkeztetes az nem semmi...
6/7 anonim válasza:
vicces, sportos, melle ne legyen túl nagy (d fölött már nem tetszik), 145-160cm magas (kb), ne sminkelje magát, ha lehet, minél kockább (nerd) annál jobb. :D
7/7 anonim válasza:
Ja, hogy úgy! Akkor nem írtam semmit!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!