Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nagyon kis melle van, az kizáró tényező egy párkapcsolatot illetően?
Megmondom őszintén, én a nagy melleket részesítem előnyben. Oké, ne legyen olyan nagy, de azért nézzen ki normálisan.
Ha egy nőnek nincsenek nagy mellei, egy esetben nem kizáró ok: ha mással tudja ellensúlyozni, pl kerek feneke van, esetleg szép arca, stb... Ha ez nincs meg, akkor felejtős.
Ti hogy vagytok ezzel?
Vannak olyan nők, akiknek természetesen is jó melleik vannak, nincs szükség plasztikára. Persze nyilván korhoz viszonyítok, egy 35 évestől nem fogom elvárni, hogy hozza egy 18 éves szintjét a külsőségekben, bár az olyan idősek nekem alapból nem jönnek be.
Miért lenne pökhendi? Igenis vannak olyan mellek, amik nem néznek ki normálisan. Találkoztam már olyannal...
Nem csak a nők a felszínesek, hanem te is egy felszínes p..cs vagy, nulla ésszel, akit csak a f..rka irányít, nem az esze!!
Tudod, vannak fontosabbak a mellméretnél, a cuki arcnál és a kerek fenéknél is! Ha erre nem jöttél még rá, akkor nagyon sokat fogsz még pofára esni míg rájössz, hogy a belső értékek azért fontosabbak!
@22:15
A sértegetéseid megtarthatod magadnak, ilyen stílusra nincs szükség. Ha megtehetem azt, hogy válogathatok a nők közt, miért ne tehetném meg azt, hogy olyanokkal ismerkedek/járok, akiket szépnek tartok? A férfiak alapból vizuális típusúak a nőkkel szemben, és aki megtehette hogy válogat a nők közt, az mindig is megtette, az ókorban sem volt másképpen.
Nálam nem előny, ha egy nőnek kicsi a melle. Van, akinél talán igen. Nem vagyunk egyformák. Ennyi.
@22:19
Köszi a normális választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!