Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek nagyon kis melle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Ha egy nőnek nagyon kis melle van, az kizáró tényező egy párkapcsolatot illetően?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, én a nagy melleket részesítem előnyben. Oké, ne legyen olyan nagy, de azért nézzen ki normálisan.

Ha egy nőnek nincsenek nagy mellei, egy esetben nem kizáró ok: ha mással tudja ellensúlyozni, pl kerek feneke van, esetleg szép arca, stb... Ha ez nincs meg, akkor felejtős.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 6. 22:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
60%
Nézzen ki normálisan? Mi ez az ócska duma, pont a mell az egyik olyan testrésze a nőknek amit csak plasztikával lehet/ne korrigálni. Mégis hogy képzeled ezt a pökhendi kijelentést.
2015. okt. 6. 22:07
 2/30 anonim ***** válasza:
5%
Nő = 2 mell + 1 luk. Tehát 1 luk nem = nő. Egyszerű egyenlet. Nagyon igénytelen kell legyen a ribi ha arra sem képes, hogy megcsináltassa magát egy neves plasztikai sebészeten.
2015. okt. 6. 22:08
 3/30 A kérdező kommentje:

Vannak olyan nők, akiknek természetesen is jó melleik vannak, nincs szükség plasztikára. Persze nyilván korhoz viszonyítok, egy 35 évestől nem fogom elvárni, hogy hozza egy 18 éves szintjét a külsőségekben, bár az olyan idősek nekem alapból nem jönnek be.

Miért lenne pökhendi? Igenis vannak olyan mellek, amik nem néznek ki normálisan. Találkoztam már olyannal...

2015. okt. 6. 22:09
 4/30 anonim ***** válasza:
91%
#2-es, vagy olyan igényes, hogy fizeted is a műtétet, vagy csak fikázol?
2015. okt. 6. 22:12
 5/30 anonim ***** válasza:
80%

Nem csak a nők a felszínesek, hanem te is egy felszínes p..cs vagy, nulla ésszel, akit csak a f..rka irányít, nem az esze!!

Tudod, vannak fontosabbak a mellméretnél, a cuki arcnál és a kerek fenéknél is! Ha erre nem jöttél még rá, akkor nagyon sokat fogsz még pofára esni míg rájössz, hogy a belső értékek azért fontosabbak!

2015. okt. 6. 22:15
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
Nálam nem kizáró. Szinte csak kisebb, vagy kismellű partnereim voltak eddig.
2015. okt. 6. 22:19
 7/30 A kérdező kommentje:

@22:15

A sértegetéseid megtarthatod magadnak, ilyen stílusra nincs szükség. Ha megtehetem azt, hogy válogathatok a nők közt, miért ne tehetném meg azt, hogy olyanokkal ismerkedek/járok, akiket szépnek tartok? A férfiak alapból vizuális típusúak a nőkkel szemben, és aki megtehette hogy válogat a nők közt, az mindig is megtette, az ókorban sem volt másképpen.

Nálam nem előny, ha egy nőnek kicsi a melle. Van, akinél talán igen. Nem vagyunk egyformák. Ennyi.

2015. okt. 6. 22:27
 8/30 A kérdező kommentje:

@22:19

Köszi a normális választ.

2015. okt. 6. 22:28
 9/30 anonim ***** válasza:
Szívesen. Nem ezért van az oldal, hogy így válaszoljunk?
2015. okt. 6. 22:29
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
meglepő, de én nem a mellméretét nézem meg először a lánynak amikor ismerkedem vele :D sokkal jobban érdekel a személyisége 22/f
2015. okt. 6. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!